dijous, 7 de juny del 2012

CENT USUARIS DEL CEAM DE SUECA OFERIXEN UNA EXHIBICIÓ DE LES SEUES ACTIVITATS



Dins de la Setmana del Jubilat, dimecres van tindre lloc al Pavelló Cobert de Sueca les exhibicions de balls de saló i taichi dins dels actes organitzats per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sueca i els usuaris del CEAM, amb la col·laboració del’Ajuntament
Els mes de cent usuaris del CEAM de Sueca, que assistixen a classes de balls de saló durant tot l’any, van omplir la pista oferint exhibicions de tot tipus de balls que van arrancar l’aplaudiment dels assistents. A continuació, els va tocar el torn als alumnes de classes de taichí.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i els regidors d’Acció Social, Pilar Moncho; i Persones Majors, Mª José Isard; així com els també regidors Celia Beltrán i Raúl Pla, van acudir a la cita per a gaudir de les exhibicions.
Per a finalitzar, és va oferir un berenar a la seu de l’Ateneo Suec del Socorro al qual van acudir tots els assistents.
La Setmana del Jubilat conclou el divendres 8 de juny, en primer lloc, a la Reial Església de la Mare de Déu de Sales amb una Missa d’Acció de Gràcies per les bodes d’or d’alguns matrimonis membres de l’associació. A continuació, en una coneguda sala de la ciutat, celebraran el tradicional dinar de germandat que posarà el punt final a esta setmana de celebracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada