divendres, 25 de maig del 2012

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ I ADISALGE INICIEN UNA CAMPANYA PER A EVITAR EL MAL ESTACIONAMENT DE VEHICLES


La regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Policia Local d’Algemesí i l’Associació de Discapacitats d’Algemesí, ADISALGE, duran a terme una campanya informativa a fi de conscienciar els conductors de la necessitat d’aparcar correctament els vehicles i no impedir el pas dels vianants en general i de les persones amb mobilitat reduïda.
Durant la vesprada del divendres 25 de maig, jóvens i adults membres de l’associació amb discapacitat aniran acompanyats d’un agent de Policia Local a fi de deixar una nota informativa al parabrisa dels vehicles que troben mal estacionats a la ciutat.
La nota està identificada amb el logotip i les dades de la Policia Local d’Algemesí i en ella s’especifica que el vehicle es troba mal estacionat. La nota també cita “esperem que en un futur canvien esta situació que tants perjuís produïx a la resta d’usuaris de la via pública”. La nota estarà firmada pel número de l’agent i la persona d’ADISALGE que ha participat en aquesta campanya. En eixa mateixa nota el propietari del vehicle també podrà llegir altres observacions que tant l’agent com la persona amb mobilitat reduïda hagen pogut apreciar.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio F. Saá, ha destacat que la campanya “busca cridar l'atenció sobre un problema més real i més quotidià del que pensem, perquè quan aparquem malament el vehicle o motocicleta, este gest afecta moltes persones i especialment a col·lectius amb distintes discapacitats o mares amb carros de xiquets o de la compra. Pensem que, d’esta manera, no s’exercixen mesures coercitives sinó que s’explica la molèstia que causa a la persona un fet com estacionar malament”.
Per la seua banda, el president d’ADISALGE, Ximo Bresó, ha assenyalat que es tracta de “una campanya positiva Per a recordar que no es pot aparcar en els espais reservats per a persones amb discapacitat o sobre les voreres, alhora que els associats s’involucren en una activitat que és important i útil per a tots”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada