dimecres, 11 d’abril del 2012

VISITA A ALGEMESÍ DEL MAJOR DEUTOR DE L’AJUNTAMENT.

Rebrem amb tots els honors el representant de la institució més deutora i morosa amb l’Ajuntament d’Algemesí
La Generalitat deu als algemesinencs i algemesinenques 1’8 milions d'euros.

Josep Bermúdez
El portaveu municipal del grup municipal MÉS ALGEMESÍ, Josep Bermúdez, considera que la visita del President de la Generalitat Valenciana sempre és una bona notícia per a la ciutat, i més quan es tracta d’inaugurar un polígon. No obstant això, “no podem deixar de demanar que vinga a alguna cosa més que a fer-se fotos”.
Bermúdez indica que el President de la Generalitat ha d’estar al costat dels empresaris d’Algemesí, però ha d’estar no per eixir en la foto, sinó per donar-hi solucions al seus problemes.
Per al portaveu de Més Algemesí, seria important que el President aprofités l’acte per reclamar al Ministeri de Foment l’alliberament de l’AP-7 al seu pas per la Ribera, o, almenys, la retirada cap al sud, més enllà del Xúquer, de l’actual peatge d’entrada i eixida a l’autopista d’Algemesí. D’aquesta manera ens podríem beneficiar tant els ciutadans d’Algemesí, d’Alzira i d’altres poblacions de la Ribera, com els nostres empresaris i treballadors de les empreses d’aquestes poblacions.
Per a Josep Bermúdez, L’alliberament d’aquest tram de l’AP-7 –estem parlant de menys de 5 Km- és una reivindicació històrica d’Algemesí que no ha d’estar renyida amb els interessos d’altres poblacions veïnes. MÉS ALGEMESÍ l’any passat ja va demanar a través del grup d’ESQUERA REPUBLICANA aquest alliberament i enguany tornarem a demanar-ho, però pensem que seria important per a Algemesí i per a la Ribera que el nostre President es pronunciés en la mateixa línia.
Igualment pensem que la inauguració d’un polígon industrial és el lloc oportú per tal que el President de la Generalitat torne a reclamar del Govern central major implicació política i financera en l’Eix Ferroviari Mediterrani.
Segons el portaveu de Més Algemesí, el President no pot deixar de reclamar amb veu alta aquesta infraestructura imprescindible per a que les empreses d’Algemesí –i en general del País Valencià- siguen competitives. Que el nostre President siga del mateix partit polític que el Govern de l’Estat no li ha de fer oblidar a qui representa: representa els valencians i valencianes, i ho ha de fer més clarament que mai quan els interessos dels valencians són atacats de manera tan brutal per un Govern central que vota en contra d’una infraestructura vital per a l’economia valenciana.
El grup municipal Més Algemesí explica que la visita del President de la Generalitat a les terres d’Algemesí deuria venir precedida per un comunicat indicant-hi que el milió i mig que la Generalitat deu al nostre Ajuntament en concepte de subvencions impagades, i els 300.000€ que deu en rebuts d’IBI i fem impagats, estan ja abonats. Tot i ser conscient de l’actual conjuntura econòmica –causada en gran part per la mala gestió del seu partit- no hem d’oblidar que rebrem amb tots els honors el representant de la institució més deutora i morosa amb l’Ajuntament d’Algemesí. No oblidem que el President de la Generalitat, dissortadament, a més de representar els valencians és també, no a títol personal però sí institucional, el major morós que té el nostre Ajuntament. Ja vingué en desembre a fer-se la foto amb motiu de la declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat de les nostres festes, festes a les quals negà l’any passat una subvenció que havia demanat el grup COMPROMÍS. Novament el nostre President, a qui MÉS ALGEMESÍ rebrà amb les atencions protocol·làries que el seu càrrec comporta, ve a treure profit d’Algemesí, sense aportar res a Algemesí. No oblidem que aquest acte protocol·lari és un acte que s’organitza des de la Generalitat i no des de l’Ajuntament.
Segons indica Bermúdez, MÉS ALGEMESÍ si té ocasió exposarà aquestes qüestions al Molt Honorable President –i Deutor- i pensem que seria el moment també per a que el nostre Alcalde ho fera, ja que tots els partits de l’Ajuntament hem coincidit en aquestes reivindicacions i l’Ajuntament ha aprovat tres mocions relatives a aquests temes. És per això que valoraríem molt positivament que el nostre President es manifestés públicament a favor de l’alliberament de l’AP7 al seu pas pel terme d’Algemesí –i Alzira-, que recolzés inequívocament el Corredor Mediterrani i critiqués la postura del Govern Estatal que perjudica clarament els valencians i que anunciés un pla de pagament dels més de 1’8 milions que la Generalitat deu als algemesinencs i algemesinenques.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada