dilluns, 26 de març del 2012

L´ALCALDE SE SUECA ES REUNIX AMB EL SECRETARI AUTONÒMIC D´ADMINISTRACIÓ PÚBLICA.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, ha mantingut una reunió amb el secretari autonòmic d’Administració Pública, Pedro García Ribot, dins de les trobades habituals que el primer edil manté amb els representants dels governs provincial i autonòmic.

En aquesta ocasió, Campillo es va traslladar fins la seu de la Conselleria d’Administracions Públiques per a reunir-se amb el secretari autonòmic, amb qui va intercanviar informació i opinions sobre diferents qüestions que afectaran el funcionariat públic local en la pròxima Llei de Pressupostos.
Després de la reunió, els dos interlocutors van manifestar la seua satisfacció per la trobada, que van qualificar de “molt profitosa”. “Al proposar-li aquesta trobada al secretari autonòmic, es va mostrar de seguida molt receptiu i interessat per conéixer de primera mà com funciona el nostre Ajuntament”, ha assenyalat Campillo, que li va explicar que, a pesar de la greu situació econòmica que travessen la majoria dels ajuntaments, “el consistori de Sueca, no sense molt d'esforç, està complint amb les seues obligacions de pagament a treballadors i proveïdors”.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada