divendres, 2 de març del 2012

EL RC ALZIRA S´ENFRONTA AL TECNIDEX


El RC Alzira, juga aquest cap de setmana, el partit que tenia ajornat davant del Tecnidex de València, la trobada, correspon a la 11a jornada de lliga i es jugarà aquest dissabte a les 17'30 h al camp de "Quatre Carreres" de la capital valenciana.
L’equip de la capital, és un dels més forts de la categoria, ocupa la tercera posició i només ha perdut dos trobades. Per la seua banda, els de Pardo, van a jugar una trobada que a tots agrada jugar pel "nivell" del rival, a gaudir del joc i, davant de la "quimera" que suposa en aquesta ocasió, tractar de pensar en la victòria, almenys lluitar per aconseguir un punt "bonus" defensiu.
La trobada serà dirigida pel Sr. José Luis Real.
l’equip M-18, disputa aquest dissabte al camp del Poliesportiu "Jorge Martínez Aspar", una nova eliminatòria de la seua lliga. En l’anterior, van eliminar a l’UCAM de Múrcia, i ara s’enfronten al RCV Tecnidex, equip, també  en aquestes categories, de moltíssim potencial. Els xics preparats per Ricardo Tribaldos, ja s’han enfrontat al RCV Tecnidex en dos ocasions en la primera fase de la lliga, i en les dos ocasions, van caure derrotats, però ara es tracta d’una eliminatòria a doble partit i mai se sap el que pot passar.
La trobada serà arbitrat pel Sr. Ricardo Lopez, i serà a les 11 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada