divendres, 17 de febrer del 2012

GREGORI: “LA FALTA DE DIRECCIÓ POLÍTICA I LA PARÀLISI DE L’ÀREA DE CARRETERES ESTAN RETARDANT LES OBRES DE LA RIBERA”

El diputat provincial Emili Gregori ha denunciat que obres que haurien d’estar executades en 2008 com la connexió Polinyà-Riola o l’accés a Sumacárcer seguixen pendents

El portaveu socialista en la Comissió de Carreteres de la Diputació de València i responsable socialista de la comarca de la Ribera, Emili Gregori, ha criticat que la “falta de direcció política juntament amb la paràlisi i la lentitud que caracteritza la gestió d’esta àrea estan afectant seriosament la marxa de les obres de la comarca de la Ribera”. En aquest sentit, Gregori ha explicat que hi ha “molts exemples” que demostren que la situació és “d’autèntic bloqueig” i ha recordat que “no sols és pel retard en el nomenament del nou responsable de carreteres, després de la dimissió del vicepresident, Enrique Crespo; sinó que la paràlisi ha sigut una constant a la Diputació durant tot el temps en què les carreteres han estat gestionades per Crespo”.
D’aquesta manera, el diputat provincial ha denunciat que obres “que haurien d’estar executades en 2008 com la connexió Polinyà-Riola o l’accés a Sumacàrcer seguixen encara hui pendents”. Així, Gregori ha assegurat que en el cas de la de Polinyà-Riola “es va adjudicar per decret el passat mes de setembre i encara que té un termini d’execució de 5,3 mesos el ritme és tan lent que segurament no estarà acabada fins després de l’estiu”. D’altra banda, quant a l’accés de Sumacárcer “no s’han iniciat ni les obres i es va adjudicar al maig de 2011, tres anys després del que s'anuncià”.
El portaveu socialista en la Comissió de Carreteres de la Diputació de València i responsable socialista de la comarca de la Ribera, Emili Gregori, també ha posat com a exemple de “mala gestió” el cas de la carretera Alzira-Benicull que es va adjudicar per decret al maig de 2011 i, encara que hauria d’estar acabada, “ha estat tallada durant molt de temps dificultant l’accés a Alzira, les indústries i l’Hospital de la Ribera i ara està provisionalment oberta a pesar que les obres duraran encara molts mesos”. Finalment, també ha assenyalat que la variant de Castelló de la Ribera “porta quasi dos anys de retard”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada