dimecres, 16 d’octubre del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA EXIGIX UNA RECTIFICACIÓ DE LA VICEPRESIDENTA PER INSULTAR ALS PARATS


El PSPV de la Ribera Alta exigix una rectificació immediata de la Vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, per insultar als parats i presentarà mocions en tots els Ajuntaments de la comarca.
El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, explica que l’executiva comarcal va aprovar en el seu reunió del dilluns en Beneixida, una proposta de resolució perquè la Vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, rectifique les seues acusacions sobre el frau dels desempleats.

Pascual considera que tots els desempleats desitgen començar a treballar i mentres estan en eixa situació no se’ls pot insultar o despreciar per rebre una prestació que és el seu dret.
Segons Pascual considera que si Sáenz de Santamaría vol buscar defraudadors, que no els busque en la cua de la desocupació sinó en la seua seu central de Madrid, que hi ha molts. I si el Partit Popular vol buscar defraudadors, que li demane a Montoro la llista de l’amnistia fiscal del seu Govern.
Pascual també manifesta que El Govern desprecia a la majoria de la gent, que té dificultats per a arribar a fi de mes, a l’utilitzar missatges clàssics de la dreta que acusa els ciutadans de voler viure de la sopa bova.
El responsable socialista anuncia que esta mateixa setmana es presentaren les mocions en tots els ajuntaments de la comarca per a exigir a la Vicepresidenta del Govern que demane perdó als desempleats i rectifique les seues paraules.
Segons Pascual els socialistes de la Ribera Alta ens hem d’indignar i dir que no s’hi val a què s’insulte i es desprecie la gent al dir que Espanya està eixint de la recessió: estaran eixint els bancs, però no les famílies.
El dirigent socialista explica que en la proposta de resolució acusen el Govern d’utilitzar dades de manera falsa i consideren que és greu que s’esmenta sabent, però ho és més quan pretén transmetre a la població el missatge malintencionat de què els desempleats són uns defraudadors.
Pascual afirma que la vicepresidenta va donar dades falses sobre el frau en la desocupació com així ho ha va desmentir en propi ministeri de Treball. El que el Partit Popular hauria d’explicar en la comarca és com poden existir més de 15.000 desempleats sense percebre cap prestació estant governant el PP en 22 municipis de la Ribera Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada