dimecres, 25 de setembre de 2013

TRES NOUS PODIS PER A L´ESPORTIU AGILITY D´ALMUSSAFES EN L´ARRANCADA DE TEMPORADA La temporada d'agility 2013/2014 es va inaugurar diumenge passat dia 22, en el club Zampican, situat en L'Alqueria del Niño Perdido.
Amb una participació de 120 equips, l'associació va obtindre tres dels quinze podis que hi havia en joc. La prova, la primera de la temporada, va transcórrer sense incidents i va ser controlada per D. Fco. Alegre al llarg de les set hores de duració de la mateixa.

En el grau dos de la categoria mini, Miguel Sanz amb el seu caniche toy de nom Cantàbria es va classificar en primer lloc i Mari Carmen González amb el seu gos Buzs, també caniche toy i germà de l'anterior, ho va fer en tercera posició. Així mateix, en el grau dos de la categoria mitjana, la tercera posició de la taula va ser per al president del club Javier Pérez, amb la seua gossa d'aigües espanyola, Estrela, tota una veterana de deu anys.
Des de l'entitat local valoren molt positivament els resultats obtinguts, que pressuposen una temporada reeixida per a l'Almussafes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada