dilluns, 16 de setembre del 2013

LA POLICIA LOCAL D´ALGEMESÍ DETÉ UNA JOVE ALS VOLTANTS D´UN COL·LEGI AMB 130 GRAMS D´HEROÏNA


Esta actuació s’emmarca dins del Pla de Seguretat Escolar Municipal que pretén, entre altres, evitar l’absentisme escolar.

La Policia Local d’Algemesí va detindre el passat dimecres una jove de 18 anys que respon a les sigles V.J.A., veïna del municipi, per posseir en el moment de la confiscació 130 grams d’heroïna pura ocults entre la roba i llista per al tall i la seua posterior distribució.
Agents de la Policia Local realitzaven un servici als voltants dels centres escolars de la localitat, quan es va detectar als voltants del Col·legi Públic Salvador Andrés, a una jove que anava de forma precipitada pel carrer en direcció a l’avinguda de la Rambla. Esta conducta va fer sospitar als agents pel que van procedir a interceptar-la.

Els agents van procedir a realitzar intervenció policial i després d’un escorcoll superficial, se li van confiscar 130 grams d’heroïna.
Davant d’estos fets, els agents van procedir a detindre la presumpta sospitosa per un presumpte delicte contra la salut pública i amb posterioritat va ser posada a disposició judicial.
Esta actuació s’emmarca dins del Pla de Seguretat Escolar Municipal que pretén, entre altres, evitar l’absentisme escolar i evitar el tràfic i consum de substàncies estupefaents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada