dimarts, 24 de setembre de 2013

EL COMITÉ COMARCAL DEL PSPV DE LA RIBERA ALTA REALITZARÀ CAMPANYES I MOBILITZACIONS EN LA DEFENSA DE L´EDUCACIÓ PÚBLICA, LES PENSIONS I L´ESTAT DE BENESTAR El secretari d’Organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, explica que el Comité Comarcal, que es va celebrar el dissabte es van abordar les principals línies de treball dels pròxims mesos i en la que es va advertir dels “nocius efectes” de les polítiques que el Partit Popular esta aplicant i els ciutadans l’estem suportant.
Pascual informa que al Comité Comarcal va assistir José Luis Abalos, Secretari Provincial del PSPV-PSOE i Diputat en el Congrés, que va transmetre les directrius del partit i al mateix temps va anunciar que dimecres que ve en la sessió de control li preguntara al Govern sobre la problemàtica de l’Aigua en la Ribera.

Els socialistes de la Ribera Alta, han aprovat una sèrie de propostes que portaren a tots els ajuntaments de la comarca per a reivindicar aquells assumptes d’interés per als ciutadans.
En la trobada, es va posar l’èmfasi en qüestions fonamentals per als pròxims mesos:
És necessari que s’atorgue una concessió propia per als pobles de la comarca de la Ribera amb una reserva d’aigua mínima que cobrisca la totalitat de les necessitats (estimades en més de 20 Hm3/any) d’aigua superficial del riu Xúquer, sense necessitat de cap permuta o intercanvi.
Que s’elimine qualsevol possibilitat o referència al canvi del punt actual de captació del transvasament d’aigües del riu Xúquer per a la conca del riu Vinalopó, o d’increment de les dotacions d’aigua actualment contemplades. És urgent demanar a la Conselleria la denegació de l’Autorització Ambiental Integrada per a la construcció de l’Abocador de Guadassuar.
S’aposta pel manteniment, desenrotllament i implementació de la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproducció i de la interrupció voluntària de l’embaràs, rebutjant la regressió que suposaria la anunciada contrareforma del ministre Gallardón.
S’Insta al govern valencià perquè, en tant no siga aprovada la modificació estatutària, exigisca al govern central espanyol que previnga als Pressupostos de l’Estat de l’any 2014 i posteriors una inversió pública en la Comunitat Valenciana que garantisca el compliment d’eixos acords de les Corts Valencianes, amb una quantitat mínima de 500 milions d’€ a l’any i que suposaria prop de 22 milions d’€, per a la Ribera Alta

El PSPV de la Ribera Alta s’oposa frontalment al retall i la baixada de pensions perquè no és necessaria. Perquè res justifica emprendre una reforma quan no s’ha donat temps encara a que aporte els seus resultats la que està en vigor des de gener d’enguany 2013 i que va ser aprovada amb el màxim consens.
Els socialistes de la Ribera Alta s’oposen al copago farmacèutic hospitalari que entra en vigor l’1 d’octubre, perquè és una mesura que suposa un retall brutal i un copago indigne, perquè afecta persones que patixen malalties greus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada