divendres, 2 d’agost del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ DETÉ DOS PERSONES MOMENTS ABANS D’UNA TRANSACCIÓ DE SUBSTÀNCIA ESTUPEFAENT


Els fets van succeir sobre les 20 hores d’ahir dijous. Una patrulla de la Policia Local d’Algemesí va observar dos jóvens que es trobaven de forma itinerant, deambulant per la zona de mode sospitós, per la qual cosa els agents van decidir col·locar-se de forma estratègica per a veure el resultat d’eixa conducta. Instants després van percebre que s’acostaven a un turisme, el qual sempre estava controlat per almenys un d’ells.

Quan van tornar a aproximar-se al vehicle els agents van decidir interceptar-los, per la qual cosa al veure’s descoberts van tancar de forma precipitada i van bloquejar les portes. Este fet va provocar que les sospites dels agents s’incrementaren i procediren a l’escorcoll de les persones i al registre del turisme. En el maleter es van trobar allotjades huit bosses de substància estupefaent amb un pes de 238 grams, així com una bàscula de precisió.
Per tot això, la Policia Local d’Algemesí ha posat a disposició judicial a S.P.R. i C.P.R., de 36 i 37 anys respectivament, ambdós espanyols i veïns d’Alzira per un presumpte delicte contra La salut pública.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada