dijous, 1 d’agost del 2013

EL LICOR DE TARONJA FEDERICA, PRODUCTE OFICIAL DEL CONCURS INTERNACIONAL DE PAELLA VALENCIANA DE SUECA


L’Ajuntament i l’empresa responsable del licor han firmat un conveni per a la utilització del logo oficial del Concurs en les etiquetes de les botelles

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i l’empresa Arancello S.L., han firmat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori permetrà a esta empresa la utilització del logo oficial del Concurs en les etiquetes del seu producte Federica, “l’arancello de València”, en els seus diversos formats. El licor de taronja Federica es convertix així en el primer producte oficial del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

En l’acte de la firma del conveni han estat presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora responsable del certamen gastronòmic, Teresa Ribes; i el director de Comunicació d’Arancello S.L., Marc Agliata. “L’objectiu d’esta utilització del logo oficial del Concurs redundarà en benefici, tant de la nostra marca, com del propi Concurs, ja que el licor Federica es ven en tota Espanya i s’exporta a dotze països, amb una projecció creixent. Com a producte valencià, la taronja representa a la Comunitat Valenciana i, l’associació d’esta amb el món de la paella, pot resultar beneficiosa per a continuar incrementant el valor reputacional dels dos productes per tot el món”, ha assenyalat Agliata. “El dia de la celebració del Concurs, el licor Federica podrà ser disfrutat pels assistents al dinar, ja que serà una de les begudes que se serviran”, ha explicat Ribes.
Federica, “l’arancello de València” és un licor de taronja fet de manera artesanal, un producte d’Arancello SL, empresa amb seu a València, i està produït pel celler valencià Pago de Tharsys i pel seu equip d’enòlegs Ana Suria i Franc García. Federica és un producte dirigit a les botigues gurmet i als restaurants, té 30 graus i s’ha de consumir molt fred o amb gel.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada