divendres, 2 d’agost del 2013

CULLERA DISPOSARÀ FINS AL 18 D’AGOST D’AGENTS ESPECIALS PER A LLUITAR CONTRA LA VENDA AMBULANT IL·LEGAL


També del 22 al 28 de juliol hi ha hagut dos gendarmes per a atendre a l’àmplia colònia de turistes francesos

Cullera disposa d’agents especials del grup de reserva i seguretat de la Guàrdia Civil en reforç de la comandància provincial des del 29 de juliol al 18 d’agost per a lluitar contra la venda ambulant il·legal.
Els agents especials desenvolupen les seues actuacions en els punts que requerixen d’una especial vigilància, com el Passeig Marítim, les principals rotondes d’accés a Cullera i les estacions d’autobusos.

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, ha presidit junt amb el General Cap de la 6a Zona de la Guàrdia Civil, Fernando Santafé, i l’alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán, una reunió de seguretat en Cullera per a tractar la seguretat en esta localitat turística.
L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera ( ACECU) va mantindre una reunió amb l’Ajuntament del municipi al principi de l’estiu per a comentar com es presentaven enguany les mesures per a la millora de la venda ambulant.
Segons la policia, la zona manté una vigilància més rigorosa que la de l’any anterior, però el comerç il·legal continua estant present al llarg de tot el passeig marítim mentres els comerciants esperen que açò es resolga.
A més, del 22 al 28 de juliol hi ha hagut dos gendarmes per a atendre a l’àmplia colònia de turistes francesos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada