divendres, 23 d’agost del 2013

AIGÜES DE CULLERA REPRÉN EL SUBMINISTRAMENT D’AIGUA DE LES 160 VIVENDES DE LA URBANITZACIÓ FARO DEL MEDITERRÁNEO


Els veïns es comprometen a assumir la deute

Aigües de Cullera va reprendre ahir dijous el subministrament d’aigua potable a la urbanització Faro del Mediterráneo que va veure suspés el subministrament per un deute de prop de 165.00 euros que mantenen els propietaris amb l’empresa subministradora.

Els veïns de les 160 vivendes de la urbanització de Cullera han convocat una assemblea per a demà dissabte per a donar solució a un deute que mantenen amb la companyia Aigües de Cullera des de març de 2009, quan es va dissoldre la Cooperativa de Propietaris.
Els rebuts impagats des de llavors, que comprenen l’aigua potable, el servici de clavegueram i la depuració ascendixen a una quantitat pròxima als 165.000 euros.
Aigües de Cullera va prendre la decisió de suspendre el subministrament dijous passat, amb l’autorització prèvia de l’Ajuntament de Cullera.
Des d’Aigües de Cullera assenyalen que els propietaris van ser advertits per última vegada que se suspendria el servici si no oferien una solució per a saldar el deute i regularitzar el contracte fa 15 dies.
Aigües de Cullera està disposada a negociar una fórmula de pagament amb els propietaris. L’empresa subministradora va informar que els veïns que vullguen pagar no poden fer-ho de manera individualitzada i proposen que siga la comunitat de propietaris la que es faça càrrec d’esta quantitat i, posteriorment, emprenga accions legals contra els que no vullguen abonar els diners.
Aigües de Cullera és una empresa mixta formada en un 52% per l’Ajuntament de Cullera i per Aquagest Llevant en el restant 48%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada