dilluns, 12 d’agost de 2013

120 PERSONES HAN TREBALLAT EN LA NETEJA DE BARRANCS I DEL LLIT DEL XÚQUER PER L’INEM AGRÍCOLA D’ALZIRA Un total de 120 persones han treballat en el Condicionament i millores per al desenvolupament rural a Alzira, gràcies a l’INEM Agrícola subvencionat en 144.519 mil euros.
El regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Enrique Montalvá, ha manifestat: “Estem molt satisfets amb els resultats obtinguts de l’INEM Agrícola, especialment enguany ha sigut molt productiu i eficaç, comprenent una gran varietat de tasques imprescindibles per al bon funcionament en èpoques de pluges. A puntualitzat: “a més del bé comú que rebem els alzirenys, també servix per a donar ocupació a persones de l’àmbit agrari que es queden sense treball durant els mesos estivals”.

Estes tasques s’han realitzat de manera selectiva evitant l’afecció a espècies protegides, tal com s’ha realitzat fins a la data.
Per al desenvolupament d’estes actuacions, s’ha comptat amb un total de 120 treballadors, que també han actuat sobre parcel·les municipals i camins que requerien una actuació urgent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada