dilluns, 8 de juliol del 2013

MAYOR RECLAMA UN SERVICI DE SOCORRISME PÚBLIC A CULLERA


El lider dels socialistes de Cullera va insistir en la necessitat d’un canvi polític al govern local el 2015 “per reparar el mal que estan fent-li al nostre municipi”.

El secretari general dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, va reclamar divendres passat, durant la celebració d’un sopar de cloenda del curs polític, que el servici de socorrisme torne a ser públic al municipi després d’haver estat privatitzat enguany pel govern local del Partit Popular, el que ha comportat un empitjorament substancial de la seua qualitat.
El portaveu municipal ha exigit l’alcalde Ernesto Sanjuán el rescat de la concessió davant les nombroses deficiències detectades en la prestació per part de l’empresa concessionària, situació que els propis treballadors i els socialistes han vingut denunciat les darreres setmanes sense que l’ajuntament haja actuat per solventar-ho.
Segons Mayor, estos fets “posen en perill la vida dels banyistes, dels propis socorristes i danyen la imatge turística de Cullera”. El dirigent socialista va realitzar estes declaracions en el transcurs del celebrat el passat divendres a Cullera, on un centenar de militants i simpatitzants locals es van reunir per tal de celebrar la cloenda del curs polític.

Canvi de govern al 2015

A l’encontre, Mayor va aprofitar per realitzar una valoració dels dos anys de legislatura i assegurà que “la situació hui a Cullera és molt pitjor que fa dos anys”. En eixe sentit, va insistir en la necessitat d’un canvi polític al govern local el 2015 “per tornar a recuperar el prestigi que el PP ens ha arrebatat i reparar el mal que estan fent-li al nostre municipi”.
Mayor demanà els membres del seu partit que seguisquen treballant dia a dia per aconseguir una ciutat millor: “Cullera vos necessita més que mai. Hem de seguir treballant units per millorar el nostre poble i transmetre el nostre missatge de creació de treball, de reactivació del turisme i d’aposta per les polítiques socials”, digué als presents.
La trobada va reunir diverses personalitats del partit a escala nacional, autonòmica, provincial i local, com ara el diputat al Congrés José Luis Ábalos, els diputats autonòmics Cristina Moreno i Josep Moreno, el portaveu del PSPV a la Diputació José Manuel Orengo, el diputat provincial Toni Gaspar, l’alcalde de Mislata Carlos Fernández Bielsa, el president provincial Antoni Such, així com representants del món sindical amb el secretari general de la UGT de la Ribera Baixa, Raül Roselló. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada