dilluns, 8 de juliol de 2013

ALGINET PRESENTA NOUS JACIMENTS D´OCUPACIÓ I LA XARXA EMPREN ALGINET


L'ajuntament d'Alginet va presentar les conclusions de l'estudi que s'ha fet per tal de detectar nous jaciments d'ocupació i activitats de negoci a al poble.

 Enrique Sigalat, de l'empresa Reed estudios va explicar que es tracta "d'una guia per a la gent que vol crear una nova activitat o negoci". L'estudi, impulsat a través de la regidoria d'ocupació mitjançant el departament d'Adl s´ha realitzat al llarg d'uns mesos i s'han dut una metodologia de treball basada en fons secundaries, treball de camp, entrevistes qualitatives i bases de dades. L'objectiu del mateix ha estat aconseguir unes conclusions que es converteixen en un punt de partida per a aquelles persones que tinguen en ment l'autoocupació.

Maria Jose Martínez, regidora d'ocupació afirmava que "hi ha que repensar Alginet. Front a l'atur hi ha que buscar alternatives com l'autoocupació i des de l'ajuntament estem intentant oferir les ferramentes mes adequades per que els nous projectes siguen una realitat". L’estudi es pot consultar a l’Ajuntament o a la web www.alginet.es.
Per un altra banda, Martínez també presentà la nova Xarxa de nous emprenedors que s'ha creat a Alginet. Des de l'Ajuntament, i amb l'ajuda de l'empresa CREA s'ha facilitat a la gent que formen una xarxa de comunicació i relació on col·laboren, s'assessoren i es formen en el nou projecte.
"Emprén Alginet" es una xarxa de nous emprenedors de gent d'Alginet que està fent possible la seua visió de negoci. Des de l'Ajuntament intentem facilitar a aquest nous emprenedors la feina per a que la seua idea siga una realitat. Des de l'Adl s'assesora i acompanya en el procés de creació de manera totalment gratuïta", afirmava la regidora d'ocupació.
En la presentació es van vore alguns del quasi 40 projectes de nous emprenedors que estan pensant-se a Alginet. Càtering Dolç Marietes, Instituto Valenciano de apoyo educativo, Teràpia natural Zetena, Dissenyador Jose Rizo, Einanos escoleta infantil i Sanchis Assessors de imatge personal van ser alguns exemples de nous negocis que en aviat obriran les seues portes al mercat i d'altres que ja estan funcionant gràcies, en part a l'ajuda de l'ADL d'Alginet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada