divendres, 14 de juny del 2013

INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS DE FI DE CURS DELS TALLERS DE LA CASA DE LA CULTURA D´ALZIRA


 Més de 100 persones van assistir a la inauguració de les exposicions que, amb motiu del final de curs 2012-2013, han preparat les professores i alumnes/as dels distints tallers que alberga la Casa de la Cultura al llarg de l’any.
Les exposicions es troben ubicades entre les dos sales d’exposicions i mostren una gran varietat de treballs creatius realitzats al llarg del curs que va començar el passat mes d’octubre.

Vaixelles, espills, murals ceràmics, safates, tapets, bosses cobertors i peces de vestir confeccionades amb la tècnica del patchwork, figures, quadros i altres objectes decoratius componen la variada mostra que oferixen els tallers d’artesania i de ceràmica impartits per la professora Francisca Llorens i la ceramista Mª Victòria Martín.
Per la seua banda, els grups d’alumnat dels tallers de moda i confecció i confecció d’indumentària tradicional valenciana, dirigits per Concepció López, han combinat els vestits i altres peces de roba, així com les peces d’indumentària tradicional, amb els mobles i efectes recuperats per l’alumnat del taller de restauració de mobles impartit per Mª Dolores Montañana.
El regidor de Cultura, Carlos Correal, va destacar “la labor del professorat que, amb la seua dedicació i experiència, han anat aconseguint diversificar les tècniques i augmentar la qualitat dels treballs realitzats”. Així també, va valorar “la finalitat d’estos tallers com una oportunitat de realitzar activitats que permeten donar forma i desenvolupar les capacitats creatives de les persones”.
Les professores es van mostrar satisfetes del funcionament i els resultats del present curs i van animar a l’alumnat a reprendre les activitats en el nou curs, 2013-2014. Aquells que vullguen matricular-se podran fer-ho durant la 1a setmana del mes d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada