divendres, 14 de juny de 2013

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA ORGANITZA UNA JORNADA FORMATIVA PER A MILLORAR L´ADAPTACIÓ DELS FUNCIONARIS I GESTORS PÚBLICS ALS NOUS CANVIS DE L´ADMINISTRACIÓ


La jornada, que és gratuïta, tindrà lloc el 17 de juny al Saló d’Actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta

Amb el títol “La nova funció pública”, la Mancomunitat de la Ribera Alta ha organitzat una jornada formativa destinada als treballadors i gestors públics dels ajuntaments de la Ribera. L’objectiu és desenvolupar les seues capacitats i habilitats professionals per a adaptar-se als canvis en l’administració pública i aprofitar les noves oportunitats que ofereixen.
Segons el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, “tots els cursos formatius que s’organitzen periòdicament en la Mancomunitat destinats a funcionaris i representants públics tenen la finalitat de millorar el funcionament de les nostres institucions i els serveis que ofereixen als ciutadans.”

La jornada, que és gratuïta, tindrà lloc el 17 de juny al Saló d’Actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta i constarà de quatre ponències. En la primera, Víctor Almonacid, secretari general de l’Ajuntament d’Alzira, se centrarà en el paper i les funcions dels funcionaris en la nova administració. A continuació, Mila Ortiz, cap de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Alzira, parlarà de l’optimització de recursos i el desenvolupament de competències en les plantilles de les entitats locals i Eva Altaver, periodista de Canal 9, coach i directora de l’Àrea de Comunicació Estratègica, tractarà com motivar als treballadors públics perquè s’adapten als nous canvis i processos de modernització. Per últim, Maria Zabay, llicenciada en Dret, presentadora de televisió i coach, presentarà noves tècniques i habilitats per a millorar l’atenció al públic i la comunicació amb els ciutadans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada