dimarts, 18 de juny del 2013

EL CONSELL D'ESTAT INFORMARÀ EL GOVERN DE LES AL·LEGACIONS DE LA FEEM (FEDERACIÓ ESTATAL D'ENTITAS LOCALS MENORS) A L'AVANTPROJECTE DE LLEI DE REFORMA LOCAL



 El president del Consell d'Estat, José Manuel Romay Beccaría, va explicar ahir 18 de juny, que la institució que presidix emetrà un dictamen que remetrà al govern sobre l'Avantprojecte de Llei de Reforma local. Així ho ha assegurat a la quinzena de representants de la Federació Espanyola d'Entitats Locals Menors, (FEEM) , amb els que ha abordat esta vesprada a petició d'estos l'Avantprojecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Pública, conegut popularment com a llei de Reforma Local.
Segons els membres de la FEEM presents en la reunió, "el president del Consell s'ha compromés que les propostes realitzades es tindran en compte a l'hora d'emetre el dictamen sobre l'esmentat avantprojecte per part de la secció primera del Consell, que presidix Landelino Lavilla".

Una vegada que s'emeta eixe dictamen, l'assumpte es debatrà en la comissió permanent de l'òrgan. El president del Consell d'Estat ha agraït als representants de les entitats locals el seu esforç en la defensa del medi rural.
Romay Beccaría ha explicat als representants de la FEEM els terminis de què disposa la institució que presidix per a realitzar el dictamen, que és de dos mesos des que El Govern els entrega el document sobre el qual pronunciar-se, en este cas l'Avantprojecte de Reforma Local.
La FEEM ha insistit en la seua trobada amb el president del Consell d'Estat en què és essencial que l'Avantprojecte que s'està elaborant contemple el manteniment de les entitats locals menors i, per tant, no preveja la supressió dels quasi 4000 nuclis poblacionals d'esta categoria que hi ha en tot el país, com pretenia el text original, quelcom que afectaria molt negativament als més de 800.000 habitants de totes les entitats locals del país.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada