dimarts, 18 de juny del 2013

UNIVERSITARIS MONOVERS REPETIX AMB LA SEUA FESTA DE FI DE CURS


L’associació d’estudiants d’educació superior Universitaris Monovers està treballant en la preparació de la seua festa de celebració del final del curs acadèmic. Es tracta de la tercera edició de la festa universitària que enguany porta com a lema “Hui s’embolica”.
El camp de futbol de Les Moreres de Monòver tornarà a acollir l´esdeveniment, que tindrà lloc el 13 de juliol des de les 12h i fins a la matinada.
Universitaris Monovers està formada per quasi 200 estudiants. I en l’edició anterior de la festa van participar al voltant de 400 que van vindre de localitats pròximes com Elda, Novelda o El Pinós.

L’èxit de l’any passat és la millor publicitat que tenim, enguany esperem batre un rècord d’assistència podríem arribar a ser 500 persones” confirmen des de l’associació.
La música vindrà de les mans de Dj Anto i Dj Pujy, protegits per un equip de 9.000 watts de so; i un gran acompanyament de llums a més d’una pantalla gegant.
Els organitzadors apunten que “la clau d’esta edició és la interactivitat, les xarxes socials formaran part de la festa abans i durant l’esdeveniment”. Per això han reactivat els perfils socials i han publicat la web www.hoyselia.com.
Este esdeveniment que es posa en marxa amb motiu de celebració però també amb la intenció de recaptar fons per a l’associació d’estudiants. “Al cap i a la fi som una organització social que necessita autonomia per a continuar prestant els millors servicis als socis”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada