dimarts, 23 d’abril del 2013

L´ESCOLA DE CICLISME DE SUECA PRESENTA ELS SEUS ALUMNES



 Divendres passat va tindre lloc l’acte de presentació dels alumnes de l’Escola Ciclista de Sueca. D’un en u, van pujar a l’escenari els huit xiquets i xiquetes que formen part de l’Escola: Elena Pérez, Arnau Adsuar i Martí Bravo, en categoria promesa; Álex Llopis, en categoria principiant; Andrea Escrihuela i Pau Grau, en categoria aleví; i Aaron Roig, en categoria infantil. A l’acte no va poder assistir el xiquet Rafael Escrihuela, també pertanyent a la categoria infantil. Junt a ells, van pujar a l’escenari els seus monitors, Hilari Redondo i José Antonio Quintero.
Així mateix, i com és costum, es va realitzar un homenatge als joves ciclistes que ja han eixit de l’Escola i que ara competixen en categories superiors: els cadets, Miguel Mascarell, Ricardo Palacios i Iván Gálvez; els júniors, Joan Hervás i Just Gómez; i els elit i sub23, Hilari Redondo, Michael García i Andrés Sánchez. L’Escola Ciclista de Sueca va tindre paraules d’agraïment per a les empreses col·laboradores, als que va reconéixer públicament l’esforç que realitzen en estos temps tan difícils, i que enguany són: Bicicletes José Vicente Carlos, Estació de Servei El Sequial, Inetec Assessors, Festes Infantils Pequeñín, Justo Comunicacions, Tèxtil Hogar i l’Ajuntament de Sueca.
Van estar presents en l’acte de presentació dels alumnes, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos; el delegat federatiu d’Escoles, Luis Pérez; i el seleccionador nacional sub23 Pascual Momparler. Amadeo Olmos va fer entrega a l’Escola de Ciclisme de Sueca d’una placa commemorativa per la seua participació en les reunions d’Escoles Federades. L’acte va finalitzar amb la intervenció de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Teresa Ribes, i del president de l’Escola, Hilari Redondo. “Un any més, l’Escola presenta una nova temporada. A pesar de les dificultats, l’Escola Ciclista de Sueca ha demostrat el seu gran potencial humà, que es reflectix en les diferents proves que realitza durant tot l’any”, va afirmar Ribes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada