dimarts, 2 d’abril del 2013

EL II CONCURS DE XARXES SOCIALS “CULLERA ÉS EL TEU LLOC” JA TÉ GUANYADOR


Després del sorteig realitzat entre els participants del II Concurs de xarxes socials “Cullera és el teu lloc”, Sergi García Andrés, de Mataró (Barcelona) ha resultat guanyador. En esta ocasió, en el concurs, destinat al turisme familiar, han participat un total de 443 persones.
El premi consistix en una estada de cap de setmana a l’Hotel Cullera Holiday, una degustació d’arrossos al Restaurant Picanterra (membre del Club de Producte Gastronòmic “Artesans de l’Arròs”), targetes turístiques per a visitar els monuments, museus i aconseguir importants descomptes en els comerços i empreses d’hostaleria del municipi i saquets d’Arròs Senyorial cultivat als arrossars de Cullera.
A través d’este concurs s’ha aconseguit superar els 4.000 amics en el canal institucional de facebook i superar les 3.500 reproduccions de l’espot promocional de turisme familiar en youtube.
Per a participar en aquests concursos, els usuaris de facebook hauran de registrar-se en la pàgina de culleraturismo, visualitzar l’Espot sobre Turisme i respondre a una pregunta. D’entre els participants que responguen se sortejara el premi.
Els participants poden incrementar les seues possibilitats de guanyar, si compartixen el concurs entre els seus amics de la xarxa social.
Amb el desenvolupament d’aquesta campanya, es pretén guanyar nous amics amb un perfil familiar en el canal culleraturismo de facebook, als quals posteriorment se’ls podrà informar de les múltiples activitats de caràcter familiar que organitza el destí.
Durant tot 2013 està previst realitzar dos nous concursos en xarxes socials destinats a altres segments de mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada