dimarts, 2 d’abril de 2013

JORDI MAYOR: “SANJUAN HA ENGANYAT AL POBLE DE FORMA DELIBERADA”


El líder socialista assegura que la gestió en l’assumpte de l’ambulància demostra que el PP “és incapaç de defensar els interessos de Cullera”

Jordi Mayor
Després que per tercera vegada en un mes l’alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuán, haja canviat la seua versió sobre el futur del servei d’ambulància al municipi, assegurant que el SVB tornaria a estar disponible 24 hores esta setmana i que el servei del SAMU es quedaria a Sueca i no a Cullera com ell mateix havia dit, possibilitats totes elles negades posteriorment per la pròpia Conselleria de Sanitat, el portaveu municipal socialista de Cullera, Jordi Mayor, ha assegurant que este cúmul de contradiccions són una mostra de com l’alcalde “ha enganyat de forma deliberada al poble amb l’única finalitat de tapar la seua nefasta gestió”.
Mayor, que va ser acusat de “mentider” per Sanjuán en el darrer plenari de març en assegurar que Cullera anava a quedar-se amb menys hores de servei d’ambulància, considera que “la situació d’ingovernabilitat del municipi no es suporta ni un dia més”. “És insostenible es mire per on es mire”, ha dit, amb un govern local que “té com a única filosofia la Ley de Murphy, quan un pensa que les coses en este ajuntament no es poden fer pitjor, l’equip de govern les fa pitjor encara”. “Són especialistes en clavar la pota i en arruinar tot el que toquen”, ha lamentat.
En paraules de Mayor “a hores d’ara la Coselleria encara no ha anunciat cap canvi en el servei d’urgència-emergència a Cullera”, tal i com l’alcalde ha anunciat fins a tres vegades i per aixó, afirma Mayor “Exigim a l’alcalde i a la Conselleria que aclarixquen immediatament l’assumpte. Ja han jugat prou amb la salut de les persones”.


Campanya de recollida de firmes

Mentre no es confirme cap canvi per part de la Conselleria, el líder de l’oposició ha confirmat que els Socialistes de Cullera seguiran endavant amb la seua campanya de recollida de firmes per tal d’exigir al Consell de Fabra que “no jugue amb la salut dels nostres veïns, perquè des que s’ha aplicat la retallada en l’horari de l’ambulància SVB ja hem viscut casos en els què s’ha posat en risc la salut de les persones”. La campanya serà presentada els propers dies, i els Socialistes esperen comptar amb el recolzament de tota la ciutadania.
Si l’equip de govern del Partit Popular és incapaç de defensar els interessos dels cullerencs, el PSOE de Cullera ho farà una vegada més per ells, vista la seua incapacitat per a governar i per a fer les coses bé”.
Mayor ha recordat que ha sigut el PSPV-PSOE local el qui ha hagut d’abanderar la defensa dels interessos de Cullera davant d’altres administracions, amb la presentació d’esmenes als pressupostos del Consell i de l’Estat, amb l’exigència d’un pla renove per al turisme local a Fabra o amb la demanda de més seguretat policial davant el fenomen del top manta, entre d’altres. “El PP no ha fet res de res per Cullera, ni a les Corts, ni al Congrés, ni a la Diputació, sols arruinar la nostra imatge exterior amb la seua nefasta gestió”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada