dimarts, 19 de febrer del 2013

MES ALGEMESÍ RETIRA UNA MOCIÓ SOBRE L’ADHESIÓ D’ALGEMESÍ A LA SOL·LICITUD DE L’ALBUFERA COM A RESERVA DE LA BIOSFERA


 El grup municipal Mes Algemesí ha retirat una moció que havia presentant per a debatre-la en l’orde del dia de les pròximes sessions plenàries.
El motiu no ha sigut un altre que la notificació al portaveu del grup municipal Mes Algemesí, Josep A. Bermúdez, de l’existència d’informes, escrits i tràmits administratius per part de l'Ajuntament per a impulsar i recolzar la declaració de l’Albufera com a Reserva de la Biosfera per part de la Unesco; ja que consta en el consistori d´Algemesí que l’Ajuntament de València presentarà la candidatura; ja que efectivament Algemesí forma part del parc natural de l’Albufera, en concret d’una zona declarada com microrreserva de flora i fauna dins del mateix parc natural, la Llacuna del Samaruc.
El 25 de maig de 2011, l’equip de govern va recolzar aquesta adhesió i va aprovar per sessió plenària remetre la documentació pertinent als organismes corresponents per a la seua tramitació.
Segons indiquen des del govern municipal, amb aquestes declaracions el portaveu de Mes Algemesí pretén implantar una etiqueta de desídia i indiferència de l’actual equip de govern sembrant el dubte entre la població amb declaracions falses. El Gover municipal explica que és el govern del Partit Popular el que ha impulsat que aquest Ajuntament forme part de “la Xarxa de Ciutats cap a la Sostenibilitat” i s’adherisca a la “Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima” realitzant polítiques locals de lluita contra el canvi climàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada