dissabte, 26 de gener del 2013

RATES AL PARC DE VALMONTONE DE BENIFAIÓ


El que podem veure quan es va fent de nit corrent pels Arbres del Parc de Valmontone no són esquirols .... Són rates de tots els tamanys i colors.

En el ple del mes de desembre li vam preguntar a la Sra Arcís que si tenia constància de la problemàtica de rates que teníem al Parc de Valmontone i ens va dir que no tenia constància i que ho anava a gestionar.
Ha passat gairebé un mes i l'Ajuntament aparentment NO ha fet cap actuació al parc i el Grup Municipal del PSPV som testics de com les rates continúen estant al parc.
Aquesta setmana passada ens van alertar de nou els veïns i ens van comunicar que la situació contínua igual, millor dit PITJOR, ja que ja havien vist cries de les rates corrent pels arbres.
Davant aquesta nova alerta, vam anar a visitar el parc i en mitja hora observant els arbres vam poder divisar més de 7 exemplars en zones diferents, de diferents mides i colors.
El que no podem entendre és com des de l'Ajuntament, en el moment que els Socialistes li advertim de la colònia de rates que s'està formant al parc, no s'hagen pres el tema amb serietat i s'hagen posat els mitjans necessaris per a solucionar el problema.
Li recordem a la Sra Arcís que el parc és freqüentat per molts veïns i sobretot per xiquets, que els veïns de Benifaió no es mereixem tenir un parc amb rates en els arbres o per terra del parc. Que faça menys turisme comarcal per eixir a la foto i que se centre en solucionar els problemes que hi ha al nostre poble i més quan nosaltres ja li ho havíem advertit. Lluitarem per un parc net.

Marta Ortiz Martínez
Portaveu Grup Municipal Socialista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada