dimarts, 29 de gener del 2013

El COTIF CELEBRA EL SEU 30 ANIVERSARI


Entre moltes altres novetats, per primera vegada el nombre d’equips participants augmenta a 10, totes elles Seleccions Nacionals.

El COTIF complix 30 anys. Pocs tornejos esportius d’aquestes característiques poden dir el mateix. És un esdeveniment reconegut en el món del futbol juvenil, que reunix cada mes d’agost a les millors esquadres Sub-20, així com a més de 50 esquivadors de primera i segona divisió, coneixedors de la gran quantitat de jugadors de la divisió d’honor que s’han pogut veure en la gespa dels Arcs abans de donar el bot al futbol europeu.
En paraules del president del COTIF, Eliseu Gómez Tormos, “esta edició serà un Mini Mundial entre seleccions”. De moment, s’àmplia el nombre de dies del torneig, que enguany se celebrarà de l’11 al 21 d’agost. El diumenge 11 tindrà lloc la Cerimònia Inaugural i la presentació d’equips, a més d’un partit femení d’exhibició. Els 10 dies restants, s’ajuntaran en els camps de l’estadi municipal dels Arcs tres tornejos diferents: El SUB-20, en el que s’enfrontaran 10 seleccions nacionals en dos grups de 5, en un total de 24 partits
El COTIF Promeses, en el qual 30 equips de categories inferiors mesuraran les seues forces i el COTIF Femení, que enguany tindrà també categoria Internacional.
Tota una festa la que li espera a l’aficionat en aquest 30 aniversari del COTIF. Un espectacle en què, de moment, ja se sap que participaran el campió i subcampió de la passada edició: Les seleccions nacionals d’Argentina i Espanya.
Les conversaces estan molt avançades també amb altres seleccions nacionals com Brasil, Japó, Canadà o Mèxic.

Comença el Cicle de Conferències



De moment, i quan estem a 7 mesos de la celebració del Torneig, el COTIF comença a calfar motors amb un Cicle de Conferències mensuals, que comencen dijous que ve, dia 31 de gener, amb la conferència de l’entrenador del Llevant U.D., Juan Ignacio Martínez. Que ve a l’Alcúdia en un moment dolç per al seu equip. La conferència se celebrarà en la Casa de la Cultura, a les 8 de la vesprada i al finalitzar se sortejarà entre els presents un baló utilitzat en la Final de 2012, firmat pel mateix Juan Ignacio Martínez.
Per al mes entrant està prevista la visita de l’entrenador del València CF. I a partir de març, esta prevista la participació de diferents actors del futbol en totes les seues facetes: presidents de club, col·legiats, algun seleccionador nacional i jugadors revelació de diferents equips.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada