divendres, 21 de desembre del 2012

EL PARE NOEL ARRIBA A AFACU

Dimarts passat el Pare Noel va arribar a AFACU.  L'Associació de familiars i malalts d'Alzheimer i demències mental de Cullera va celebrar l'arribada de Nadal  amb els seus associats, amics , col·laboradors i públic en general que van voler acudir al carrer del riu, on l'associació té la seua seu cedida per l'Ajuntament  i on dos dies a la setmana , dimarst i divendres atén als malalts i els seus familiars i organitzen sessions de mobilitat motora, tallers d'estratègies i ferramentes per a afrontar la malaltia amb millor predisposició.


AFACU és ja un referent solidari en la xarxa cívica de col·lectius i agrupacions de la localitat  que funciona i es manté gràcies a la quota anual que abonen les persones associades i a l'ajut incondiacional de multitud de persones pariculars i d'altres col·lectius i agrupacions ciutadanes.


L'acte nadalenc va començar amb l'actuació de la xaranga  Criptonita que van tocar diversos temes, tot seguit aparegué el Pare Noel que va repartir regals entre els assistents. Tot això ocorria davant de l'arbre que els membres d'AFACU han fet i han pintat.  Un dels moments més emotius va ser quan es va fer entrega d'un album de fotos en els qual es recordava i homenatjava a dos components que ja no estaven entre nosaltres Després els amics de la Muixeranga de Cullera oferiren una actuació especial per a totes les persones que van acudir a celebrar aquestes festes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada