divendres, 9 de novembre del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA POSA A DISPOSICIÓ DE LA CIUTADANIA LES VÍDEO ACTES


Ja estan disponibles en la web www.alzira.es

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Modernització de l’Administració, ha posat a disposició de la ciutadania les Vídeo Actes dels Plens Municipals. Qualsevol ciutadà/a, des del seu ordinador o dispositiu mòbil, pot accedir a les Vídeo Actes per mitjà de www.alzira.es, a través de l’apartat Ple Municipal que hi ha en Destacats.
Una vegada dins d’aquest apartat, podem accedir a la Vídeo Acta del ple que vullguem visualitzar. Per a poder veure les gravacions, l’equip informàtic des del que accedim ha de tindre els navegadors d’Internet: Internet Explorer Versió 8 o superior, Mozilla Firefox o Chrome 10. Així com disposar del reproductor Quick Time Player. El que no dispose d’aquest reproductor se’l pot descarregar directament i de forma gratuïta dins de l’apartat de Vídeo Actes.
La regidora de Modernització de l’Administració, Ana Alarcón, ha destacat la importància d’este nou sistema. “Des del mes de juliol està en funcionament este sistema de vídeo actes i, a partir de hui, està a disposició de la ciutadania.
A través de les vídeo actes es poden veure tots els punts de l’Orde del Dia del Ple tal qual van succeir i la seua resolució”.
Des d'ara mateix estan disponibles els últims 4 plens que es poden visualitzar de manera íntegra. Si el ciutadà/a té interés per escoltar algun punt en concret o intervenció, des de l’apartat Oradors es pot accedir, directament, a aquelles intervencions que interessen.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada