dijous, 26 de juliol del 2012

UN HOME REMOLCA EN LA SEUA BARCA EL CADÀVER D’UN AMIC MORT QUAN BUSSEJAVA A CULLERA


La víctima va morir, després de descendir a més de 25 metres de profunditat, per una mala descompressió

Un home va remolcar fins al club nàutic de Cullera, durant més de nou quilòmetres, el cadàver d’un amic mort mentres bussejava després de lligar-ho amb una corda que portava a bord. L’home li va lligar la corda per a poder arrossegar el cos davant de la impossibilitat de pujar-lo a l’embarcació.
El succés va ocórrer dissabte passat, quan els dos amics van eixir a bussejar enfront de Cullera. Un dels pescadors va descendir a uns 25 metres de profunditat mentres que l’altre va romandre en la barca. El bussejador difunt va pujar amb dificultats per a respirar perquè, segons pareix, havia esgotat l’oxigen i va haver de pujar sense realitzar una bona descompressió. L’amic li va ajudar a desprendre’s de la botella buida i del jupetí, però quan li va entrgar una nova botella d’oxigen ja havia caigut a l’aigua i no responia. L’amic va intentar reanimar-lo, va intentar pujar-lo a l’embarcació, però no hi va  poder,  així que va decidir lligar-lo amb una corda i remolcar-lo a terra per a evitar que l’onatge se l'enduguera.
Una vegada remolcat pel riu fins al club nàutic de Cullera va ser auxiliat per personal del port i per agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. El cadàver va ser examinat pel forense i portat posteriorment a l’Institut de Medicina Legal de València.
Els forenses van examinar dilluns passat el cadàver del bussejador en busca de símptomes que confirmaren la mort com a conseqüència d’una mala descompressió.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada