dijous, 26 de juliol del 2012

LA BIBLIOPISCINA ACOSTA LA LECTURA ALS BANYISTES D'ALMUSSAFES


El consistori Municipal oferix de nou aquest servei literari gratuït

Els veïns d'Almussafes podran gaudir durant tot el mes d'agost de la quarta convocatòria del Servei de Bibliopiscina a les instal·lacions de les piscines municipals d'estiu. Sense cap cost addicional, els usuaris del recinte esportiu poden aprofitar les hores de bany lliure per a dedicar un temps a la lectura. Amb aquesta iniciativa, la Regidoria de Cultura del consistori municipal aposta, de nou, pel foment de la literatura també durant el període estival.
Per quart any consecutiu, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almussafes, a través de la Biblioteca Pública Municipal, presenta la iniciativa literària de la Bibliopiscina. L'esmentada campanya gratuïta sense carnet, s'inaugurarà dimecres que ve dia 1 i es desenvoluparà durant tot el mes d'agost, facilitant als banyistes la lectura durant el seu temps d'oci. “Este projecte ha aconseguit consolidar-se com a part de l'oferta cultural que s'oferix anualment des de l'ajuntament, ja que cada any es genera una major demanda del servici”, destaca la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell.
De nou, la Bibliopiscina aglutina una variada col·lecció de periòdics i revistes, a més d'una selecció de llibres de format lleuger i poca densitat, traslladats des de les dependències de la Biblioteca Pública Municipal a les Piscines municipals d'estiu, per a la seua lectura per part dels banyistes.
L'oferta presentada enguany comprén uns 300 volums destinats al públic infantil, juvenil i adult, col·lectius que també tenen al seu abast publicacions periòdiques de periodicitat mensual i setmanal, així com premsa diària de caràcter general i especialitzat.
L'horari fixat per al servei que s'oferix aquest mes d'agost comprén des de les 11 fins a les 13 hores i de les 17 fins a les 18.30 hores. “Triem estes franges horàries, ja que són les que tenen una major afluència de banyistes en el complex”, conclou l'edil de Cultura.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada