dimecres, 20 de juny del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENUNCIA LA RETALLADA D’HORARIS DE LA PISCINA COBERTA


Els usuaris de la piscina coberta podrien emprendre accions per considerar que van comprar el seu abonament amb unes condicions i les han canviades.

El PSOE d’Alzira denuncia la  retallada en l'horari d'obertura que ha decidit l’empresa pública Instal·lacions Esportives Alzira, que gestiona la piscina coberta i per la qual tancarà els diumenges i reduirà dos hores menys els dissabtes.
La portaveu dels socialistes Isabel Aguilar, considera que l’acord que ha pres l’empresa pública de la piscina coberta danya els drets dels usuaris, perquè sense previ avís han modificat l’horari.
Aguilar manifesta que la reducció de l’horari dels dissabtes durant els mesos de juny i juliol i tancar els diumenges, en el mes de juliol deixarà sense possiblitat de poder usar les instal·lacions a esportistes que aprofitaven el cap de setmana per a anar a practicar esport a la piscina coberta.
Segons Aguilar aquesta decisió no ha estat presa de forma coherent, ja que es podien canviar els horaris a partir de setembre amb els abonaments de la nova temporada.
La responsable socialista informa que el grup municipal ha rebut queixes dels usuaris de la piscina coberta, i els han manifestat que desitgen que aquesta decisió es paralitze perquè en cas contrari emprendran accions legals per considerar que van comprar el seu abonament amb unes condicions i de manera unilateral els les han canviat.
L’edil socialista proposa que s’anul·le de forma immediata aquest acord i es deixe sense efecte la reducció d’horari del dissabte i el tancament els diumenges durant el mes de juliol, perquè s’estan lesionat els drets dels abonats, que han pagat per uns serveis que no poden utilitzar.
Aguilar anuncia que el seu grup presentarà una proposta al consell d’administració de l’empresa pública Instal·lacions Esportives Alzira Societat Anònima, perquè reconsidere el seu acord i el deixe sense efecte per a aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada