dijous, 7 de juny del 2012

ALZIRA MANTINDRÀ L'"AMBICI" I EN POTENCIARÀ L'ÚS


L’Ajuntament d’Alzira continuarà formant part del projecte Ambici de la Mancomunitat de la Ribera Alta. La Mancomunitat sufragarà part del servei amb una subvenció dels Fons Europeus, per mitjà de publicitat estàtica i l’ús de mitjans propis de la Mancomunitat, la qual cosa suposarà un gasto zero per a les arques municipals.
A més, des de la Mancomunitat de la Ribera Alta es vol promocionar Ambici per a així incrementar els usos i els usuaris del servei. Per a això es pretén implicar als col·lectius locals en l’ús d'aquest servei.
El regidor de Policia i Trànsit, Eliseo Candela, ha destacat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira sempre hem tingut intenció de mantindre este servei, si bé, davant de la situació econòmica que vivim, calia contemplar totes les possibilitats i veure quins serveis eren viables i quins no. La possibilitat de gratuïtat d’aquest servei de cara a 2013 ens dóna facilitats per a seguir-ne adherits, ja que considerem que és molt favorable per a la ciutadania l’ús del transport sostenible. Ens pareix molt bona la iniciativa de la Mancomunitat de potenciar-ne l’ús, i  així fer extensiva aquesta campanya al teixit associatiu de la localitat, perquè sàpia de la seua  l’existència i puga ferne ús. És favorable per a tots”.
Per a dur a terme aquesta promoció, es realitzarà una campanya publicitària del servei que consistirà en el repartiment de 2.000 targetes entre la població per a fer ús durant un any del servei de forma gratuïta. Les associacions i col·lectius de la localitat distribuiran entre els seus membres cupons canviables per targetes Ambici. L’objectiu és implicar el teixit associatiu en la campanya. Els usuaris arreplegaran el cupó a la seua associació i després hauran d’anar a una oficina d’alta autoritzada a registrar-se en el servei, en el cas d’Alzira al departament de Serveis Públics, on també poden acudir per a informar-se sobre les normes d’ús.
Per a aquells que ja són posseïdors de la targeta Ambici, s’establix la pròrroga d’un any addicional sense cap cost. A més es repartiran tríptics informatius.
En el cas d’Alzira, es modificarà la ubicació de les bases d’Ambici, de Tulell passarà a la zona de la Vila.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada