divendres, 4 de maig del 2012

S’OBRI EL TERMINI D’ESCOLARITZACIÓ PER A EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA D’ALZIRA.


Aquest dilluns 7 de maig, s’obri el termini de presentació de sol·licituds del procés d’admissió de l’alumnat per a Educació Infantil i Primària, ja siga per a nova escolarització o canvi de centre.
Els centres públics i concertats d’Educació Infantil i Primària faran pública l’oferta de places vacants en cada curs, i oferiran, obligatòriament, totes les places d’Educació Infantil de 3 anys, com també les vacants de la resta de cursos, a les quals podrà accedir en igualtat de condicions qualsevol menor. L’alumnatde E. Infantil de 5 anys passa automàticament a primer de E. Primària del mateix centre.
Els nivells de E. Infantil des dels 3 anys i E. Primària són gratuïts en tots els col·legis públics i privats concertats d’Alzira. Els nivells d’Infantil (0- 2 anys) tenen uns preus públics, en relació a la renda, que poden consultar-se en els respectius centres.
Podrà matricular-se en el primer curs d’Educació Primària, únicament, l’alumnat nascut l’any 2006, és a dir, que complisquen 6 anys d’edat fins al 31 de desembre de 2011 i l’alumnat nascut en 2009 per al primer curs del segon cicle de E. Infantil.
S’ha de presentar una única sol·licitud, del 7 al 16 de maig, amb la documentació necessària a l’efecte de la baremació, en el centre educatiu que s’ha triat com a primera opció d’escolarització.
Si algun alumne té algun problema important de salut, desenvolupament o discapacitat, és convenient dir-ho en el moment de presentar la sol·licitud, perquè se li puguen oferir els recursos necessaris.
En el cas que hi haja major demanda de places que d’oferta en algun dels centres, els consells escolars baremaran les sol·licituds presentades i, segons les places i la puntuació obtinguda, s’assignarà una plaça a cada sol·licitant. Els criteris que s’ha de seguir són els següents:

1- Existència de germans matriculats en el mateix centre (5 punts pel primer germà i 3 punts per cada un de la resta de germans).
2- Proximitat del domicili o lloc de treball d’algun dels pares o tutors (5 punts si està dins de l’àrea d’influència del centre i 2 punts en àrees limítrofes a la zona).
3- Pares o tutors treballadors en el centre docent (5 punts).
4- Renda familiar (valoració única de 0,5 punts)
5- Discapacitat de l’alumne (3 punts si la discapacitat és entre el 33% i el 65%, 5 punts si és més del 65%).
6- Discapacitat dels seus pares i germans (1,5 punts si la discapacitat és entre el 33% i el 65%, 3 punts si és més del 65%).
7- Condició de família nombrosa (3 punts en la categoria general i 5 punts en la categoria especial).
8- Circumstància específica (1 punt determinat per cada centre).
9- Condició d’esportista d’elit (2 punts).

Terminis

-Del 7 al 16 de maig- Presentació de sol·licituds.
-4 de juny- publicació de les llistes provisionals.
-Del 4 al 6 de juny- reclamacions davant del Consell Escolar de centre
-13 de juny- Publicació de les llistes definitives.
-Fins al 15 de juny- Es poden presentar reclamacions en segona instància, per a els centres públics davant de la Comissió d’Escolarització i per als concertats davant de la Direcció Territorial d’Educació.
-La matrícula haurà de formalitzar-se del 18 al 27 de juny. Si no es formalitza en estes dates, l’alumne perdrà la plaça escolar obtinguda i haurà d’escolaritzar-se al setembre amb les places que queden vacants.

Centres Escolars d’Alzira

-Educació Infantil (0- 2 anys).

IE Tulell

Escoletas Infantils Municipals:
EI Infants
EI La Muntanyeta
EI Llepolies

-Educació Infantil i Primària.

Centres públics:
CEIP Alborxí
CEIP Ausiàs March
CEIP Fdco. García Lorca
CEIP Fdco. García Sanchiz
CEIP Lluís Vives
CEIP Pintor T. Andreu
CEIP Tirant lo Blanc
CEIP Vte. Blasco Ibáñez
CEIP Gloria Fuertes
CEIP María d’Aigües Vives

Centres Concertats:
C. Xúquer
C. La Puríssima
C. Sagrada Família
C. Sants Patrons

Centre Comarcal d’Educació Especial:
Carmen Picó


Per a més informació poden acudir als centres escolars o al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira (C/ Rambla s/n, Telèfon- 96 245 92 84), així com consultar la pàgina web del Departament d’Educació

Altres terminis
En Educació Secundària Obligatòria i en els Programes de qualificació Professional Inicial el termini de presentació de sol·licituds, és del 24 de maig a l’1 de juny. En el cas de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, del 4 al 13 de juny. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada