divendres, 4 de maig del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES DEDICA EL MES DE MAIG A LA JOVENTUT


Música, formació, arts escèniques i oci conviuen en una programació pensada per al col·lectiu de jóvens

El consistori d'Almussafes aposta de nou pels jóvens de la localitat amb un mes de maig destinat exclusivament a la seua formació i diversió. A més del programa d'orientació laboral, la joventut té al seu abast tres caps de setmana en què es conjuguen espectacles musicals, teatrals i de dansa, amb el tradicional correfocs, el campionat de skate, una jornada de trobada de la juventut, una exposició de dibuix i fins i tot un espectacle de mentalisme. L'agenda jove 2012, que es clausurarà diumenge que ve dia 20, compta amb la col·laboració de diferents associacions juvenils.

El + Jove 2012 presenta de nou una àmplia oferta al municipi d'Almussafes. De fet, la Regidoria de Joventut del consistori municipal ha apostat en esta nova edició per una programació en què la formació musical i l'orientació laboral es convertixen en dos dels seus principals ingredients. Encara que els plats forts previstos en aquesta edició són molt més extensos, “atés que sempre intentem que les iniciatives que impulsem des del Departament de Joventut arriben al nombre més gran possible dels nostres jóvens i que les ofertes donen resposta a les seues aficions i gustos”, argumenta el regidor de Joventut, Carles Grancha.

Per segon any consecutiu, el mes de maig dedicat íntegrament a la joventut, ha incorporat un taller pràctic de Jam Session, que impartix el músic Jorge Larios, excomponent del grup Revòlver, celebrat durant set jornades al Centre Cultural i en el qual han participat onze aficionats a la música. El dissabte dia 5, els alumnes del taller mostraran, davant del públic, els coneixements apresos en un autèntic espectacle de Jam Session, que s'oferirà a les 19.30 hores en la cafeteria.

També, des de dijous passat dia 3 i fins al diumenge dia 20, els jóvens de la localitat poden visitar una mostra de dibuixos inspirats en còmics i sèries d'anime del jove artista local Pau Martínez.
La diversió de tot aquest cap de setmana estarà assegurada, ja que hui divendres, a partir de les 22.30 hores, el grup dimonis Correcagarneres oferiran un espectacle de correfuegos pel nucli urbà i, demà dissabte, a les 24 hores, el parquing del camp de futbol municipal es convertirà en l'escenari triat per a la celebració de la ja tradicional nit dels DJ's locals. Topy, X-Folch, DJ Ramongi i Dany Asensy-Wisplay Dj animaran una festa que congregarà a una gran quantitat de jóvens.

Més caps de setmana per als jóvens
La programació del Mes Jove continuarà el pròxim cap de setmana, ja que el dissabte dia 12 el parc del polígon industrial es convertirà en la seu de la trobada picnicparc a partir de les 12 del migdia. El programa previst inclou la celebració d'un campionat de skate, en les modalitats de Caixó, Piràmide i Truc, barbacoa i, ja a les 23 hores, el concert dels grups Kill the president!, Pressas del Produkto, Skimoes i Redzoco.
Per la seua banda, el diumenge dia 13, a les 19.30 hores, la companyia Arabesque oferirà l'espectacle de dansa “Índia Màgica” en el Centre Cultural. Un elenc de més de 20 ballarines i una cuidada posada en escena transportaran el públic assistent a un món diferent.

Per a l'últim cap de setmana dedicat a la joventut, l'Ajuntament d'Almussafes ha apostat per iniciatives com la jornada de trobada dels jóvens de la localitat, fixada per al divendres dia 18 a les 18 hores, en l'Arrosera, l'espectacle de mentalisme “Siente” de Toni Pons, organitzat pels Clavaris, que se celebrarà a partir de les 22.30 hores en el Centre Cultural i el tradicional concert de rock, previst per al dissabte 19. El parquing del camp de futbol acollirà el recital, que donarà començament a partir de les 23 hores i en el que actuaran grups tan consagrats com SVA-ters i Rapsodes, així com Panxo DJ (Orxata Sound System). Entrada gratuïta per a disfrutar d'esta gran festa musical a Almussafes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada