dilluns, 7 de maig del 2012

ELS SOCIALISTES DE BENIFAIÓ DIUEN QUE EL PP “NO TÉ MOTIUS PER A L’EUFÒRIA” QUAN L’ÍNDEX D’ENDEUTAMENT ÉS DEL 98,97%


El portaveu adjunt socialista, Xavier Martínez, assegura que l’economia de Benifaió està “tan deteriorada i amb tantes lesions que podem dir que el pacient seguix en coma induït”

Ajuntament de Benifaió
El portaveu adjunt del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Benifaió, Xavier Martínez, ha criticat que l’equip de govern del PP i la seua alcaldessa, Amparo Arcís, “no haurien de tindre motius per a l’eufòria quan l’índex d’endeutament aconseguix el 98,97% i les obligacions de pagament pendent ascendixen a 3,2 milions d’euros”. Així s’ha manifestat Martínez després que el PP enviara una nota de premsa sobre la liquidació del pressupost de 2011 amb un “to triomfalista que en res s’assembla a la realitat” perquè, segons ha recordat, el mateix Síndic de Comptes ha constatat la “greu situació econòmica de Benifaió, ja que, en els comptes de 2010 tenia un romanent negatiu de 3,6 milions d’euros i en 2011 aconseguixen els 3.289.549 euros.

Per al responsable socialista “és evident que l’equip de Govern del PP ha demostrat que són pèssims gestors”, no obstant això, ha lamentat que “no volen veure la tràgica situació i per això mostren esta falsa eufòria que no té res a veure amb la realitat”. De fet, Martínez ha lamentat que “intenten enganyar els ciutadans celebrant les pèssimes dades econòmiques mentres la desocupació apuja o mentres les associacions culturals i entitats esportives no reben ajudes”.
En aquest sentit, el portaveu socialista ha destacat que una de les “dades més significatives” de la liquidació del 2011 són els drets pendents de cobrament que ascendixen a 1.218.654 euros, mentres que els pagaments pendents de realitzar són de 1.547.745 euros”, per tant, “encara que cobràrem tot el que ens deuen no podríem pagar el que devem”. Davant d’açò, Martínez ha advertit que “amb aquestes dades no poden tindre motius per a l’optimisme”.

PERSONAL I FACTURES

D’altra banda, el portaveu adjunt del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Benifaió, Xavier Martínez, ha denunciat que “després d’analitzar els comptes, hi ha factures que ascendixen a més de 500.000 euros de serveis prestats en 2011 que s’han presentat en el 2012”. Així, ha explicat que aquestes factures corresponen a serveis prestats com l’Escola Permanent d’Adults, els Serveis Culturals, la Restauració del Mercat Municipal, el material d’oficina, la defensa i l’assessorament jurídic, els equips per al procés d’informació, l’arreplega selectiva d’envasos o els serveis de neteja. A més, ha assegurat que “les majors reduccions de despesa de personal es deuen a decisions que es van prendre gràcies a les aportacions del PSPV-PSOE i la resta de grups de l’oposició com per exemple la rebaixa de despeses en  alts càrrecs i l’amortització de places”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada