dijous, 10 de maig del 2012

CULLERA ESTARÀ PRESENT EN L’OFERTA TURÍSTICA “EXPOVACACIONES 2012” DE BILBAO


                                                                                                                                                          Foto: Jordi Piris
Del 10 al 13 de maig, el Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar participa en la XXXIII edició de la fira Expovacaciones, que se celebrarà, en el Bilbao Exhibition Centre.
L’espai expositiu del Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, comptarà amb la participació dels municipis de Cullera, El Puig, Gandia, Sagunt, Canet d’en Berenguer, Tavernes de la Valldigna i Xeraco .
Segons ha explicat el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, "el Patronat Provincial de Turisme no pot faltar a esta important cita del sector per a acostar tant a professionals del sector com al públic, tota l’oferta turística de la província. Esta trobada és en un lloc especialment interessant per a realitzar la nostra oferta de platja".
En "Expovacaciones 2012" es presentarà l’oferta turística de la província de València a través de les guies, la gastronomia, hotels i cases rurals, festes i turisme actiu i cultural.
En expovacaciones 2012 participen més de 500 expositors de 14 països, a més de la pràctica totalitat de les comunitats autònomes, empreses i institucions nacionals del sector turístic, hostaler, oci i temps lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada