dijous, 10 de maig del 2012

EXPOSICIÓ ART OUTSIDER EN LA SALA MULTIUSOS DE CULLERA



Del 18 de maig al 3 de juny l’associació cultural K-lidoscopi de Cullera amb la col·laboració del Centre Ocupacional Mare de déu del Castell de Cullera, han organitzat, dintre dels seues activitats programades per al mes de maig i juny, una exposicició amb el títol ART OUTSIDER.
Segóns explica Antoni Picazo, membre de l´associació i organitzador de l´exposició, “l´Art Outsider és el creat per artistes que treballen fora del món de l´art comercial. Les obres
d´aquesta exposició estan fetes per usuaris del Centre Ocupacional Mare de Déu del Castell de Cullera, des d´on, entre altres coses, s´intenta apostar per projectes on les persones amb discapacitat, o millor dit amb diferents capacitats, siguen generadores de valor per a si mateix i per a la comunitat en la qual viuen”.
Els visitants podran apropar-se i gaudir de la llibertat d´expressió creativa dels artistes, la majoria locals i membres molts d´ells de l´Associació Baladre, com també reconéixer i valorar els èxits artístics de qualsevol persona capaç de crear.
En l´exposició colaboren, a més del Centre Ocupacional Mare de Déu del Castell de Cullera, 
l´Associació Baladre, la Regidoria de l´Omic i Mercat de l´Ajuntament de Cullera, Informació de la Ribera i Integral Clínica Veterinària. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada