dimecres, 31 de juliol del 2013

L´ARQUERA NEREA LÓPEZ, SUBCAMPIONA D'ESPANYA JÚNIOR



 El Club de Tir amb Arc d'Almussafes celebra la medalla de plata obtinguda per una de les seues arqueres en el XXVI Campionat d'Espanya Júnior. Una vegada més, la jove Nerea López ha demostrat el seu potencial i s'ha proclamat subcampiona individual d'una categoria superior, ja que per edat encara és cadet, en una cita esportiva en què es van congregar diferents comunitats autònomes.
Les instal·lacions del camp de tir Sant Sebastià de Madrid es van convertir en la seu, el passat cap de setmana, de la vint-i-sisena edició del Campionat d'Espanya Júnior Individual de Tir amb Arc a l'aire lliure.

Quasi un centenar d'arquers de les comunitats valenciana, balear, madrilenya, gallega, basca i també de Castella Lleó es van donar cita en este esdeveniment d'àmbit nacional, que va celebrar les classificatòries en les disciplines d'arc recorb i arc compost durant la jornada del dissabte 27 i deixà les eliminatòries i finals per a la jornada dominical del 28.
L'arquera d'Almussafes, Nerea López, es va proclamar subcampiona d'Espanya d'arc recorb i només va ser superada per la madrilenya Alicia Marín i deixant la basca Mirene Etxeberria amb el bronze.
Però el triomf de l'arquera local ha sigut doble, ja que en la competició per equips de comunitats autònomes, la valenciana també s'ha adjudicat la plata, i en esta ocasió ha sigut superada tan sols per l'equip madrileny.
El club de tir amb arc d'Almussafes s'enorgullix de les dos medalles de plata que ha obtingut la jove arquera, qui ha aconseguit fer-se un lloc en l'elit del tir amb arc nacional. “Encara que la categoria de Nerea és la de cadet, s'ha enfrontat al repte de competir en una categoria superior, com és la júnior, amb la dificultat afegida de tirar a una distància de 70 metres, que ha superat amb matrícula d'honor”, explica el president de l'entitat, Miguel Ángel Ponce.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada