divendres, 7 de juny del 2013

ALGEMESÍ INICIA LES ACTIVITATS DE LA FIRA DE SANT ONOFRE 2013



 Algemesí inicia hui divendres 7 de juny la posada en marxa oficial de la Fira de Sant Onofre amb la visita per part d’autoritats, associacions i falleres majors de la ciutat a les atraccions instal·lades en el parc de Salvador Castell. Serà a les 19 hores en la confluència amb el carrer sant Josep de Calasanz quan també es done inici, oficialment, a tota una sèrie d’activitats culturals, esportives i de caràcter social que conformen dos intensos caps de setmana.
Durant els pròxims dies es duran a terme campionats de tir i arrossegament, futbol, truc, pic i maneta entre altres modalitats. Este dissabte a les 9 hores es durà a terme l’exhibició de taekwondo en el pavelló 9 d’Octubre, mentres que a la vesprada es realitzarà la LII Davallada del Xúquer, la sexta edició del gran premi de ciclisme en les categories màster i senior, així com la globotada en el parc Salvador Castell a càrrec de la falla Bernat Guinovart. També està la prova de triatló i un concert de Ribersom a les 23 hores en la plaça Major.
Dimecres que ve 12 de juny se celebra la festivitat de Sant Onofre. Després de finalitzar la missa de les 10 hores que es realitzarà en l’ermita de Sant Onofre tindrà lloc la processó en què participen els balls de Pastoretes i Llauradores, així com l’Associació Napoleònica Valenciana que recreen la milícia d’Algemesí.
Les diverses proves esportives avançaran al llarg de la setmana amb campionats d’esquaix, handbol, petanca, entre altres, fins a arribar a un dels actes més esperats i multitudinaris. Es tracta del Festival de Gastronomia Tradicional “La Paella” conegut com la “Nit dels Paelles”. Enguany serà el dissabte 15 de juny i les inscripcions es realitzaran el dilluns 10 de juny a les 18 hores en la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada