dijous, 16 de maig de 2013

CULLERA ACOLLIRÀ LA V JORNADA D´INFORMACIÓ I PREVENCIÓ CONTRA EL CÀNCER

l’Auditori Municipal de Cullera acollirà el pròxim 20 de maig a les 17 hores la V jornada d’informació i prevenció contra el càncer.
En esta V Jornada Oncològica del Departament de Salud de la Ribera especialistes de diversos àmbits – oncòlegs, cirugians, radiòlegs, metges de familia – revisaran els hàbits, aixi com les actuacions més saludables en la prevenció i detecció precoz.
Atenent a les estadístiques, el càncer és una malaltia amb una alta prevalença. Un de cada tres habitants de les comarques de les Riberes podria patir algun tipus de càncer al llarc de la seua vida. Per tot això, els especialistes apunten que no només el diagnòstic precoz és fonamental, sinó també la participació del mateix individu en la seua salud.
En este sentit, els experts consideren essencials les revisions periòdiques (mamografies i citologies en la dona, revisions de próstata en el baró, etc.) i la pràctica d’habits saludables amb l’objectiu d’anar guanyant batalles en la lluita contra el càncer.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada