dilluns, 4 de febrer de 2013

L´AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES REPARTIRÀ 800 ARBRES EL DIA DE L´ARBRE


Els voluntaris ambientals de la població col·laboren en la iniciativa mediambiental municipal

El consistori d'Almussafes, a través de la seua Regidoria de Medi Ambient, ha organitzat una jornada de conscienciació sobre l'indispensable paper dels arbres i boscos en el manteniment dels nostres ecosistemes dirigida a les famílies del municipi per a celebrar el Dia Mundial de l'Arbre d'enguany 2013.
Dissabte que ve dia 9 de febrer, a partir de les 11 del matí, autoritats i Voluntaris Mediambientals repartiran 800 espècies arbòries mediterrànies entre els veïns de la població.
El parc Central - el més emblemàtic i històric de la localitat - es convertirà de nou en la seu de la commemoració del Dia de l'Arbre, cita mediambiental que organitza cada any l'Ajuntament d'Almussafes, a través de la seua Regidoria de Medi Ambient, amb l'objectiu d'impulsar i reforçar la necessitat cuidar i respectar la Naturalesa i de col·laborar activament en l'arborització del nucli urbà i del terme municipal.
Les famílies del municipi són les destinatàries de l'acte públic que, un any més, compta amb la col·laboració activa dels Voluntaris Mediambientals. L'ajuntament invita tots els xiquets i pares de la localitat a acostar-se fins a l'estand, en el que l'alcalde, Albert Girona, el regidor de Medi Ambient, Jesús Salesa, i el grup de voluntaris que dirigix Raul Raga, regalaran 800 pins i carrasques, entre les 11 del matí i les 2 del migdia.
Amb caràcter complementari a esta iniciativa, els treballadors del consistori Municipal procediran a efectuar les labors de trasplantament de més de 60 pins de tres varietats diferents, sembrats pels propis veïns d'Almussafes en el Dia de l'Arbre de l'any 2008 en la zona del parc Rural destinada específicament al creixement de les espècies arbòries. Després d'un lustre, els arbres ja han aconseguit l'altura idònia per al seu emplaçament definitiu en altres àrees del parc, en el que tenen la seua seu la Peña Els Carreters, el Club de Caçadors El Perdigó i el Club Esportiu Agility Almussafes.

Huit nous arbres en el parc
Els veïns que es desplacen fins al parc Central podran disfrutar, així mateix, de la nova imatge que lluïx l'àrea que delimita el joc infantil de l'esmentada zona verda, ja que a finals de la passada setmana es va procedir a la plantació de tres palmàcees, quatre moreres i un arbre orquídia, amb l'objectiu d'aconseguir un major espai lliure de sol per als xicotets que visiten habitualment la zona de jocs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada