divendres, 1 de febrer de 2013

ALMUSSAFES ACOLLIRÀ DOS TALLERS CENTRATS EN NOVES TECNOLOGIES


El programa d'orientació per a la cerca d'ocupació que impulsa el consistori d'Almussafes - per a aconseguir oferir un millor accés al mercat laboral, així com una reducció de la taxa de desocupació local - es veurà  enriquit amb dos noves accions convocades des del Centre SERVEF d'Ocupació de Silla. Del 18 al 20 de febrer, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de la població acollirà dos tallers centrats en les noves tecnologies.
A l'agenda de tretze tallers d'orientació laboral totalment pràctics i gratuïts, oferida des de la Regidoria d'Ocupació per a enguany 2013 amb la finalitat de permetre una millor inserció professional dels desocupats d'Almussafes, cal sumar les dos accions de caràcter grupal que acaba de convocar el Centre SERVEF d'Ocupació de Silla.
Una dotzena de veïns desocupats de la població, inscrits en el SERVEF de Silla, podran accedir al primer dels tallers programats. “Formació bàsica en Informàtica. Ús de l'Ordinador” s'impartirà durant dilluns que ve dia 18 i dimarts dia 19, entre les 9.30 i les 13 hores. En el programa formatiu, els alumnes mantindran el seu primer contacte amb l'ordinador, aprendran a utilitzar el ratolí i a explorar carpetes, navegaran per Internet, utilitzaran el correu electrònic i descobriran les característiques bàsiques del Word.
Per la seua banda, “GVAJOBS Nou portal d'ofertes d'ocupació del SERVEF” és el títol del segon dels tallers previstos, que se celebrarà durant la jornada matinal de dimecres que ve dia 20 per a un màxim de quinze alumnes.
Tècnics del Centre impartiran ambdós accions d'orientació laboral en l'aula d'Informàtica del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d'Almussafes.
El termini de sol·licituds ja està obert, per la qual cosa les persones interessades a participar en alguna de les propostes d'orientació laboral citades, han de desplaçar-se fins a l'Agència de Desenvolupament Local i formalitzar la corresponent inscripció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada