dissabte, 26 de gener del 2013

DILLUNS S’INICIEN LES OBRES DEL PAS DE VIANANTS PER A ACCEDIR A l’HOSPITAL DE LA RIBERA PER LA CARRETERA DE CORBERA


Dilluns es posaran en marxa les diferents accions per a materialitzar el pas de vianants que permeta als usuaris de l’Hospital Universitari de la Ribera, que habitualment aparquen en el Polígon Tisneres, accedir-hi amb seguretat.
Les accions passen per pintar el pas de vianants en la carretera de Corbera a l’altura de la rotonda, la continuació de la vorera, l’aplanament de l’illot i l’accés pel pàrquing que hi ha en la zona de l’Hospital.
El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha destacat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira sabíem de la necessitat d’aquesta actuació, ja que són molts els pacients que creuen diàriament per aquesta carretera per a accedir a l’hospital i es creen situacions de perill a causa del tràfic de la zona. Dilluns s’inicien les obres, per la qual cosa  es demana paciència per les molèsties que puguen ocasionar i intentarem acurtar al màxim els terminis d’execució de les obres”.
Les obres seran executades en la seua totalitat per la Diputació de València, que és la que té competències en esta carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada