dissabte, 17 de novembre del 2012

FRANCESC SIGNES EXPLICA LA SEVA VISIÓ DEL TRENET A ALGINET


"la consellera ha dit moltes mentides i no crec el que ens ha dit, per això cal seguir manifestant-se per a mantenir una línea de metro que té més de 100 anys”.

Ahir de vesprada, el portaveu d'Infraestructures en el grup parlamentari socialista en les Corts Valencianes, Francesc Signes, va donar una xerrada a la Casa de Cultura d'Alginet per a donar el seu punt de vista de la situació i el hipotètic futur de la línea 1 del metro. Fa uns mesos Signes va advertir de la possibilitat del tancament d'aquest servei i com afectaria als veïns de la Ribera.
La Consellera d'Infrastructures Isabel Bonig es va reunir amb els alcaldes dels pobles afectats i els va assegurar que no s'anava a tancar la línea. Malgrat les explicacions de la Consellera, Signes va afirmar en la xerrada que "la consellera ha dit moltes mentides i no crec el que ens ha dit, per això hi ha que seguir manifestant-se per a mantenir una línea de metro que té més de 100 anys. Des de Conselleria, afirma Signes, s'ha deixat de costat la línea 1, s'ha llevat trens de matinada i a final del dia, s'ha llevat als treballadors que venien els bitllets substituint-les per les màquines expenedores, s'està preparant un ERE que reduirà en un terç els treballadors, no s'inverteix en millores de la línea. Per tot aixó no crec en la seva paraula" reitera el portaveu.
Toni Lozano, Regidor de Medi ambient i agricultura de l'Ajuntament d'Alginet va agrair la presència de Signes i va explicar que "l'estratègia que hi havia fa uns anys a Conselleria era per la millora de la línea amb el projecte Metro Ribera. Ara per ara, s'ha deixat oblidat aquest projecte i per tant és un símptoma més per a sospitar que Conselleria no aposta pel nostre trenet".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada