dilluns, 13 d’agost de 2012

ELS JÓVENS D’ALGEMESÍ PODRAN BENEFICIAR-SE DE DESCOMPTES EN ACTIVITATS CULTURALS, ESPORTIVES I COMERCIALS


La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Algemesí ha posat en marxa aquesta iniciativa en col·laboració amb l’IVAJ a través del Carnet Jove


La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Algemesí ha posat en marxa una nova campanya dirigida als jóvens de 14 a 30 anys amb la qual podran beneficiar-se de descomptes de fins a un 10% en diferents activitats culturals, esportives i compres en establiments de la localitat adherits a la campanya.
Per a això, els interessats hauran d’acudir al Centre d’Informació i Atenció Juvenil (CIAJ) d’Algemesí i sol·licitar el Carnet Jove que oferix l’IVAJ, on , a més de les propostes que es mostren a Algemesí, disposa d’altres molts avantatges aplicables a tota la Comunitat Valenciana.
Gràcies a aquesta nova campanya local, els jóvens podran entre d'altres, assistir a representacions teatrals, actuacions musicals i espectacles al municipi amb un 10% de descompte aplicable sobre el preu de l’entrada. Quant a activitats esportives, també podran gaudir d’un 10% de rebaixa sobre el preu de l’abonament a adquirir, i igualment amb allò que respecta a les activitats, cursos, tallers formatius etc. organitzats pel CIAJ i que estiguen adherits a esta campanya; en ells també podran beneficiar-se de descomptes importants que arriben fins al 10% sobre el preu establit.
Els usuaris d’aquest Carnet Jove també podran disfrutar d’importants avantatges, descomptes i rebaixes durant tot l’any en els diferents establiments comercials de la localitat adherits a la campanya.
El Carnet Jove
És un document de caràcter personal i intransferible que acredita la identitat del jove, i consistix principalment a oferir serveis i avantatges.
Des de sempre, ser titular del Carnet Jove implica poder beneficiar-se d’importantíssims avantatges en distints llocs de tots els països d’Europa i en alguns d’Amèrica Llatina.

Per a la seua obtenció s’ha de tindre més de 14 anys i menys de 31 anys. S’ha d’abonar la taxa anual, fixada en el 2009 en 8.16 €. Els membres de famílies nombroses gaudiran dels següents beneficis fiscals en el pagament de la taxa del Carnet Jove :
· Exempción total del pagament de la taxa per a les famílies nombroses que tinguen reconeguda categoria especial.
· Bonificació del 50% en el pagament de la taxa per a les famílies nombroses que tinguen reconeguda categoria general.

Algunes de les empresa de la Comunitat Valenciana que col·laboren amb Carnet Jove en el camp de l’oci i temps lliure són (també es detalla el percentatge de descompte que apliquen):
FAM FESTIVAL ALTERNATIU MUSICAL: 12 %
CIRCUIT RICARDO TORMO: 10%
TEATRES DE LA GENERALITAT: 50 %
TERRA MÍTICA: 20 %
TERRA NATURA: 15 %
SAFARI PARK EL VERGER: 20 %
FESTIVAL DE LES NACIONS: 15 %
IVAM: 50%
MÓN MARÍ:10%
MUNDOMAR : 20 %
AQUALANDIA : 20 %
AQUOPOLIS :10 %
CIRQUE DU SOLEIL: 10 %
CUTAT DELS ARTS I ELS CIÈNCIES: 15 %
LA LLUM I ELS IMATGES: 30%


ALTRES EMPRESES COL·LABORADORS AMB CARNET JOVE EN LA COMUNITAT VALENCIANA

EMT
FERROCARRILS DE LA GENERALITAT
RENFE
MAPFRE
HOTELS IBIS
MULTIOPTICAS
CLÍNIQUES BAVIERA
CONFORT INTERLOCUTÒRIA
BURGER KING
MC DONALD’S
CLÍNICA QUIRÓN
+VISIÓN
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada