dilluns, 13 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA LA FALTA DE NETEJA EN ELS CARRERS DE LA CIUTAT


La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, considera que la ciutat d’Alzira patix la deixadesa i l'abandó. “Fins i tot allò tan bàsic com és la neteja de la nostra ciutat se li ha quedat gran a la Sra. Alcaldessa i al Partit Popular”.
Segons Aguilar actualment les deficiències es noten en totes les zones de la ciutat i passen els dies i l’abandó és cada vegada major. Els contenidors d’arreplega de fems no corren millor sort, la majoria d’ells es troben sense llavar i desprenen molta olor, a això hem d’afegir les altes temperatures que fan que si no es netegen amb la freqüència deguda en molts carrers l’olor és insuportable.
Aguilar considera que davant d’aquestes deficiències “la Sra. Bastides i el PP han de fer bé el seu treball, ja que no és possible que sent el cost de la neteja i arreplega de fem de més de 3 milions d’euros a l’any la ciutat es trobe tan bruta”.
Els socialistes alzirenys insten a l’Alcaldessa d’Alzira que vigile a l’empresa encarregada del servei de neteja perquè als ciutadans els costa molts euros i al final la ciutat no està neta com ho deguera.
La dirigent socialista manifesta que en aquests moments el govern del Partit Popular no treballa el que deuria i si durant l’any no complixen prou amb la seua obligació ara en vacaces s’han oblidat de les seues responsabilitats per complet.
Des del grup socialista proposen i sol·liciten a la Sra. Alcaldessa, que fins i tot  estant en període de vacacions la ciutat no ha d’estar abandonada i el govern ha de treballar més i amb més eficiència perquè el municipi deixe de presentar aquesta imatge davant de veïns i visitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada