dimecres, 9 de maig del 2012

L’AJUNTAMENT D’ALGEMSÍ INCREMENTARÀ UN 50% LES AJUDES A l’AGRICULTOR



Gràcies a aquesta campanya d’ajuda a l’agricultura local es beneficiaran més de 14.000 fanecades del cultiu existent al terme d’Algemesí.

L’ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria d’Agricultura, ha decidit augmentar l’import de les ajudes establides als agricultors a causa dels danys ocasionats per les últimes gelades.
El passat 9 de març de 2012 la Cooperativa Agrícola d’Algemesí i el Consistori van firmar un conveni de col·laboració amb l’objectiu de dur a terme una campanya d’ajuda als agricultors del municipi, que a més de patir la mala situació actual, s’han vist perjudicats per les gelades de la primera quinzena del mes de febrer.
Per això, ambdós entitats subvencionaran el tractament estimulant de floració als camps danyats pel fred.
El cost aproximat d’aquest tractament és de 60.000 euros dels quals l’ajuntament d’Algemesí es farà càrrec del 17% i la COPAL farà front a la quantia restant. D’aquesta manera, l’agricultor només ha de pagar els productes que s’utilitzen que, en el cas de ser soci de la cooperativa agrícola, disposarà a més d’una oferta especial per la compra a preus sensiblement inferiors als habituals.
Gràcies a aquesta campanya d’ajuda a l’agricultura local es beneficiaran més de 14.000 fanecades del cultiu existent al terme d’Algemesí.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada