divendres, 13 d’abril del 2012

ELS SOCIALISTES DE LA BARRACA D’AIGÜES VIVES INSTEN L’ALCALDE A SOL·LICITAR SUBVENCIONS PER A ARREGLAR EL COL·LEGI PÚBLIC SANTA MARIA D’AIGÜES VIVES.

Fina Alba
La responsable socialista en la Barraca, Fina Alba, recorda que fa un mes va presentar un escrit dirigit a l’Alcalde perquè arreglara les deficiències del col·legi.
Alba manifesta que el Sr. Alcalde després d’un mes no s’ha dignat a contestar i el PSOE considera que amb eixa actitud no està complint amb la seua comesa.

Alba considera que l’entitat local menor de la Barraca d’Aigües Vives, ha d’acollir-se a les subvencions a les quals tenen dret perquè els xiquets i xiquetes que acudixen al centre escolar tinguen les millors instal·lacions educatives.
Segons Alba les deficiències que existixen en el col·legi són notables. Ara és el moment en què en el nostre poble no hàgem de patir els retalls del Partit Popular, perquè per a això s’han publicat les respectives subvencions en el DOCV del núm. 6739 de data 22/03/2012, i l’Orde 8/2012 de març de 2012, de la Conselleria de Presidència, publicada en el DOCV núm. 6739 de data 22/03/2012.
La responsable socialista denúncia el comportament de l’Alcalde, perquè no està complint amb la seua obligació.
Fina Alba ha presentat un escrit a l’Ajuntament de l’Entitat Local i espera que en aquesta ocasió el Sr. Alcalde siga més diligent, perquè ha d’entendre que els ciutadans de la Barraca d’Aigües Vives l´han triat perquè treballe i resolga els problemes del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada