dimecres, 16 d’octubre del 2013

EL CEMENTERI DE SUECA OBRIRÀ ININTERROMPUDAMENT PER A FACILITAR EL DESPLAÇAMENT DELS CIUTADANS


l’Ajuntament oferirà als ciutadans, el pròxim dia 1 de novembre, un servei d’autobusos gratuït, de 9 a 18 hores, per a facilitar els desplaçaments al cementeri

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca, a fi de facilitar les visites al cementeri municipal durant els pròxims dies, ha decidit que este romanga obert en horari ininterromput, de 9 a 18 hores, els pròxims dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre, i 1 de novembre, festivitat de Tots Sants. “Amb esta mesura que ja vam posar en marxa l’any passat, volem continuar facilitant l’assistència al cementeri de tots els ciutadans i ciutadanes que vullguen desplaçar-se per a arreglar el lloc on reposen els seus sers volguts. Per això, s’amplia l’horari d’obertura i s’augmenten els dies en què el cementeri estarà obert ininterrompudament, des del dilluns 28 fins al divendres 1 de novembre. D’esta manera, serà més accessible per a tots”, ha assenyalat la regidora de Serveis, Pilar Moncho.

A més, com en anteriors ocasions, es condicionarà amb plantes ornamentals el jardí on es troba ubicada la imatge de la Mare de Déu de Sales i on se celebra la missa, perquè lluïsca el dia 1 de novembre.
També, com en anys anteriors, l’Ajuntament oferirà als ciutadans, el pròxim dia 1 de novembre, un servei d’autobusos gratuït, de 9 a 18 hores, per a facilitar els desplaçaments al cementeri. Amb esta mesura, es pretenen evitar les aglomeracions de vehicles als voltants. En Sueca les eixides es realitzaran, ininterrompudament, des de les 9 fins a les 17.30 hores, amb parades en: el bar Llopis, la parada d’autobús de Sales (enfront de Mercadona), Bernat Aliño (la parada d’autobús a l’eixida del túnel), església de La Milagrosa i Granja Arrossera. La volta es realitzarà pel mateix recorregut, des de les 9.30 fins a les 18 hores.

En El Perelló, les eixides es realitzaran a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i a les 18 hores, des de la parada de l’autobús de l’entitat local menor.

En el Mareny de Barraquetes, l’autobús realitzarà eixides a les 10.30 i a les 16 hores, i la volta a les 13.30 i les 18 hores, des de la parada de l’autobús de l’entitat local menor.

A més, s’han previst mesures especials per a regular el trànsit durant este dia. Quedarà prohibida la circulació i l’estacionament en les vies següents: carrer Sebastià Diego, des de l’encreuament amb el carrer Dr. Fleming fins al cementeri; i en l’avinguda Vilella, des del carrer Proletariat fins al cementeri. Únicament es permetrà la circulació, fins a la fatxada del cementeri, de taxis i d’aquells vehicles de particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics. El temps d’estacionament no podrà ser superior als cinc minuts, i hauran d’accedir per l’avinguda de Vilella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada